Menüye biraz daha performans eklendi; 2020 Porsche Cayenne S Coupe

15 Mayıs 2019 19:30

Aradan geçen kısa sürenin ardından aileye dahil olan 2020 Porsche Cayenne S Coupe, ortanca seçenek olarak tercih edilebilecek.

Güncellenen dış tasarım, kalite algısını biraz daha yukarı çekmeyi başaran kokpit değişimi ve hibrit motor seçeneği… Yeni jenerasyon Porsche Cayenne, sahneye adımını attığı ilk günden itibaren kendisini ileriye taşıyan nitelikleriyle karşımıza çıktı. Bu süreçte bir Porsche olduğunu kanıtlamak konusunda hiç çekinmeyen bu SUV modeli, 550 beygire ulaşan Turbo versiyonuyla performans çıtasından da asla taviz vermedi. Mart ayı itibarıyla Coupe versiyonuyla asfalta çıkan bu karakter, 2020 Porsche Cayenne S Coupe ile işin içerisine biraz daha “S” katıyor. Buradaki “S” tahmin edebileceğiniz gibi müzikteki sessizlikten ziyade, işlerin biraz daha karışacağına işaret.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Porsche Cayenne S Coupe teknik özellikleri

Giriş seviyesi ile tepe Turbo arasında konumlandırılarak menüye dahil edilen S versiyonunda, yeni jenerasyonlar arasında bizim en çok hoşumuza giden motor seçeneği var. 2,9 litrelik altı silindirli bu makine, ürettiği 434 beygirlik güç ve 550 Nm tork ile hiç de küçümsenmeyecek bir seviyede. 8 ileri otomatik şanzıman standart olarak sunulan dört tekerlekten çekiş sisteminin bir araya gelmesiyle ortaya 5 saniyelik 0-100 değerinin çıktığını görüyoruz. Cayenne’in bu versiyonuyla erişilebilecek fabrika çıkış maksimum sürat değeriyse 263 km/s olarak teknik tabloya yansıyor. Aktif süspansiyon sistemi, 20 inçlik jant seti, elektrikli direksiyon ve pek çok elektronik sürücü desteği Coupe S modeliyle standart olarak geliyor. Kullanıcılar dilerlerse 22 inçlik jant ve karbon fiber alaşım değişimleri de opsiyonel olarak satın alabilecek. yurt dışında yaklaşık 89.000 dolarlık fiyatla alıcı bulan S Coupe için siparişler de kabul edilmeye başlandı.

İlgili video

Cayenne Coupe

Paylaş