Motorola’nın ilk Android One akıllı telefonları “One, One Power” ve tüm özellikleri

31 Ağustos 2018 20:30

Lenovo’nun arkasında yer aldığı Motorola, IFA 2018 kapsamında yeni akıllı telefonları One ve One Power‘ı tanıttı. İşte detaylar;

Motorola One ve One Power, isimlerinden de anlaşılabileceği üzere Android One altyapısında yer alıyor. Google’ın “en iyi Android deneyimi” olarak nitelendirdiği Android One, özellikle güncelleme ve stok yapı açısından kullanıcıları çok memnun ediyor. Bu yapıya en son dahil olan telefonlar One ve One Power, ortak olarak çentkili bir tasarım üzerine kuruluyor. Çerçeveleri günümüz standartlarında kalın kalan telefonlar, birbirlerinden tasarım tarafında cam ve polikarbonat arka bölümleriyle ayrılıyor. Gelelim teknik detaylara. Baktığımız zaman One Power 6,2 inç Full HD+ bir ekran üzerine kuruluyor. Gücünü Snapdragon 636 işlemciden ve 4 GB RAM‘den alan telefon, 64 GB dahili depolama ile geliyor. 4.850 mAh’lık piliyle dikkat çeken telefon, arkasında 16 megapiksel + 5 megapiksel kamera taşıyor. Önde ise 12 megapiksel kamera bizleri karşılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Motorola One ve One Power”

Daha altta yer alan One ise gücünü Snapdragon 625 işlemciden ve 4 GB RAM‘den alıyor. Abisi gibi 64 GB dahili depolaması bulunan modelde, 5,9 inç HD+ ekran yer alıyor. Arkasında 13 + 12 megapiksel, önünde ise 8 megapiksel kamera yer alan telefon, 3.000 mAh kapasitesinde bir pile sahip. Telefonların en önemli detayı ise elbette fiyatları. Yapılan açıklamaya göre One modeli Avrupa‘da 299 euro fiyatıyla raflara çıkıyor. One Power ise ilk aşamada sadece Hindistan‘da satılacak deniyor.

İlgili Video

Android One temelli yeni modellerden

Motorola One ve One Power teknik özellikleri

Paylaş