Netflix, “Bob Ross” belgeseli için ilk kısa tanıtımı yaptı [İzle]

18 Ağustos 2021 12:32

Dünyanın en bilindik resim eğitmeni Bob Ross için Netflix özel bir belgesel hazırladı. Bob Ross: Küçük Mutlu Ağaçların Arasında Gizlenen İhanet ve Hırs geliyor.

Bob Ross ile büyüyen neslin çok merak ettiği bir Netflix belgeseli çok yakında yayımlanmış olacak. Bob Ross: Küçük Mutlu Ağaçların Arasında Gizlenen İhanet ve Hırs isimli bu belgesel için ilk tanıtım fragmanı da gelmiş durumda.

Bu belgesel için Netflix şunları belirtiyor: “O unutulmaz saçların, rahatlatıcı sesin ve nostaljik resimlerin ardında pek çok kişinin bilmediği bir gizem vardı. Bob Ross dünyanın en ünlü resim eğitmeni olarak milyonlarca kişiye resim sevinci aşıladı. Ancak iş imparatorluğu için verdiği mücadele, mutlu ağaçlarına gölge düşürdü.”

Resmi sayfasına buradan ulaşabileceğiniz Bob Ross: Küçük Mutlu Ağaçların Arasında Gizlenen İhanet ve Hırs, 1 saat 33 dakika uzunluğunda ve net olarak 25 Ağustos tarihinde izlenebilir olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix aşılama nedeniyle abone kaybetti

Netflix, pandemi döneminde evine kapanan milyonlar sayesinde kullanıcı kitlesini aşırı bir şekilde artırdı. Firma tarihinin en büyük yükselişi ile karşı karşıya kaldı.

Ancak bu durum aşılama çalışmaları ışığında değişti. Firmanın ikinci çeyrekte sadece ABD ve Kanada merkezli olarak 430 bin abone kaybettiği açıklandı.

Bunun arkasında Covid-19 aşısını yaptıran kişilerin kendisini dışarıya atması yer alıyor. Evde çok sıkılan ve Netflix’teki sağlam içeriklerin hemen hepsini tüketen kişiler, platformu birer birer terk ediyor. Bu düşüşün bir süre daha ciddi şekilde sürmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de satılan Samsung Galaxy A52’nin içine yakında bakın

Paylaş