Netflix güncellemesi: El Camino Bir Breaking Bad Filmi yayında

11 Ekim 2019 18:30

Breaking Bad hayranlarının beklediği an sonunda geldi çattı. Jesse Pinkman‘ın hikayesini devam ettiren El Camino filmi sonunda Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi olan Breaking Bad’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Beşinci sezon sonrasında final yapan dizinin ardından bu sefer sadece Jesse Pinkman’ı görüyoruz. Finalde adaletsiz bir sonla karşı karşıya kalan Jesse’nin hikayesinin ne şekilde devam edeceği büyük merak konusu. Şimdiye kadar paylaşılan fragmanlarda Skinny Pete’i görmüştük. Bu karakter Jesse Pinkman’ın yerini söylemesi için sorguya çekiliyordu. Hatta Jesse’nin nerede olduğunu bilmediğini, bilse de asla onlara söyleyeceğini ifade ediyordu. Bu doğrultuda El Camino filminin Jesse’nin kaçısından sonrasına odaklandığını biliyoruz. Mike Ehrmantraut‘u da geriye dönüş sahneleriyle (flashback) filmde yer alacağı anlaşılıyor. Ancak bunun dışında açıklanan bir detay bulunmuyor. Jesse rolünde Aaron Paul geri dönüyor. Ona Charles Baker, Jesse Plemons, Krysten Ritter, Matt Jones, Todd Terry, Julie Pearl ve Scott Shepherd gibi isimler eşlik ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

El Camino Bir Breaking Bad Filmi yayında

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi toplamda iki saat iki dakika sürüyor. Merak uyandıran bu yapım Netflix kütüphanesine eklendi bile. Merak edenler buraya tıklayarak Netflix’i ziyaret edebilir. Ancak filmi izleyebilmek için Netflix üyesi olmak gerekiyor. Bunun yanında filmi izlemeden önce hemen aşağıda yer alan fragmanı seyredebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Filmin Türkçe altyazılı fragman

Paylaş