Netflix kütüphanesindeki Final Space’ten 2. sezon için 2 fragman [İzle]

31 Mayıs 2019 09:30

Netflix orijinalleri arasındaki en iyi animasyonlardan Final Space 2. sezon iki fragmanla karşımızda! Ancak büyük bir değişim var.

Netflix animasyonları içinde favorilerimiz arasındaki Final Space, tek bir sezonla bizi kalbimizden vurmuş ve büyük beğenimizi kazanmıştı. İkinci sezonunun yolunu gözlediğimiz dizinin fragmanı ve tarihi nihayet paylaşıldı. Final Space 2. sezon, Rick and Morty yayıncısı adult swim’e eş yayınını müjdeliyor ve uzayda macera kaldığı yerden devam ediyor. İlk sezon ucu hayli açık biten dizinin hikayeyi nasıl bağlayacağı ise merak konusu. Dizinin ilk yayıncısının Amerikalı TBS olduğunu belirtelim. Dizi yine TBS’te yayınlanmaya devam edecek ancak ilk gösterimler kardeş kanal adult swim’de yapılacak. Bu da işleri Türkiye’deki izleyici için bir parça karıştırıyor ne yazık ki. Netflix’in Amerika dışı yayın haklarını satın alması sebebiyle orijinaller arasında görünen dizinin yeni sezonu ise Netflix’e hemen gelmeyebilir. Haziran ajandasında yayınlanan diziler arasında yer almıyordu mesela…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Final Space 2. sezon öncesi Netflix ziyareti

İlk sezonu izlemediyseniz ya da olayları hatırlamak istiyorsanız, ikinci sezon gelmeden bol bol vaktiniz bulunuyor. 24 Haziran‘da yayınlanacak olan 2. sezon öncesi diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. 20’şer dakikalık 10 bölümden oluşan eğlenceli dizinin resmi konusu işe şöyle: “Uzayda hapse mahkum edilmiş bir insan, gezegen imha etme yeteneğine sahip sevimli bir uzaylıyla tanışır ve evreni kurtarmak için yıldızlar arası bir maceraya atılır.

Başarılı animasyonun Netflix’e gelip gelmeyeceğine ilişkin bir gelişme olması durumunda haberin güncelleneceğini belirtelim. Popüler servisin kütüphanesindeki diziye buradan ulaşabilirsiniz. 2. sezon için yayınlanan aksiyon dolu fragman ise haberin üzerindeki videoda yer alıyor. Haberin devamında ise yine 2. sezon içi ikinci bir fragman yer alıyor.

İlgili video

2. fragman

Paylaş