Tizen işletim sistemli 50 inçlik Hi-Level televizyon için A101 kampanyası [16 Mayıs 2024]

12 Mayıs 2024 15:00

50 inçlik Hi-Level  televizyon için A101 fırsatı duyuruldu. Tizen işletim sistemi yüklü gelen televizyona bu sayede uygulamalar yüklenebiliyor. Netflix, Amazon Prime Video, YouTube ve Disney+ gibi video uygulamalarının izlenebileceği televizyonda yüksek çözünürlükte videolar izlenebiliyor. Televizyon 50 inçlik ekran boyutuna sahip.

4K çözünürlük desteği sunan Hi-Level televizyon Sunny’nin servis güvencesiyle geliyor. Televizyonda 3 adet HDMI ve bir adet USB bağlantı noktası var. USB bağlantısı sayesinde televizyona USB bellekler veya harici diskler takılabiliyor. Cihazda dahili uydu alıcısı da bulunuyor. Dahili uydu alıcısı sayesinde kullanıcılar uydudaki kanalları takip edebiliyor. 1.5 GB RAM’i ve 8 GB dahili hafızayı bünyesinde barındıran televizyonda Bluuetooth desteği de var. Bu özellik yardımıyla televizyona kablosuz klavyeler veya fareler de bağlanabiliyor. Wi-Fi desteğiyle kablosuz internet deneyimi de vadeden televizyon ince ekran çerçeveleriyle de göze çarpıyor. Cihazda ayrıca Dolby Audio adı verilen ses teknolojisi de bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hi-Level televizyon çok yakında A101’de

16 Mayıs’ta A101’de satışa çıkacak televizyonun A101’deki indirimli fiyatı ise 10.999 TL. Bugünlerde uygun fiyatlı 4K çözünürlük sunan bir televizyon modeli arıyorsanız haberde bahsettiğimiz modeli satın alabilirsiniz. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmayı sürdüreceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş