Netflix, yerli filmi “Yolun Açık Olsun” için resmi fragmanı paylaştı

25 Nisan 2022 10:11

Netflix, uzun zamandır merak edilen yerli filmi “Yolun Açık Olsun” için resmi fragmanı paylaştı. Dikkat çekecek bir içerik daha yolda.

İlk tanıtım videosunu yukarıda izleyebileceğiniz “Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’tan bir yol hikayesi” olarak özetlenen Yolun Açık Olsun filmi 23 Mayıs tarihinde sadece Netflix’te izlenebilir olacak. Film hakkında Netflix’ten gelen resmi açıklama ise tam olarak şöyle: “Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ile Dalyan’a doğru yola çıkar. Tek dileği, Kerim’i büyük aşkı Elif’e kavuşturmaktır. Ancak bu yolculuk geçmişle hesaplaşmasına yol açar.” Hakan Evrensel’in aynı adlı eserinden uyarlanan, Lanistar Medya ve Same Film’in yapımını üstlendiği, Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek’in olduğu film, fazlasıyla ilgi çekecek gibi görünüyor.

Netflix, yerli içeriklere yatırım yapmayı sürdürüyor. Ancak tüm bu yeni içeriklere rağmen şirket abone kaybetmeye devam ediyor. Netflix, 2022’nin ilk üç ayında 2021’in son üç ayına oranla 200 bin abone kaybetti. Yapılan resmi açıklamaya göre şirketin abone kaybı ikinci çeyrekte tam 2 milyon seviyesine ulaşacak. Bu düşüşün arkasında sayıları artan güçlü rakipler, engellenmeye çalışılan hesap paylaşma ve fiyat artışları yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix’te hemen izleyecek güzel içerikler arıyorsanız buradaki haberimize göz atabilirsiniz.

Yeni Netflix içerikleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Huawei’nin dikey katlanabilir telefonu P50 Pocket

Paylaş