Netflix’ten 13 Reasons Why hayranlarını sevindirecek karar

07 Haziran 2018 13:30

Netflix son yıllarda heyecan uyandıran ve ilgiyle takip edilen işleri izleyicilerle buluşturmayı sürdürüyor. Bunlardan biri de fazlasıyla önemli bir konuyu ele alan 13 Reasons Why. Görünen o ki çok konuşulan bu dizi bir süre daha ekranlarda olacak.

Aslına bakarsanız 13 Reasons Why tartışılan bir yapım oldu. İlk sezonunda genç bir kızın intihara giden yolunu ele alması kimileri tarafından beğenildi, kimileri de eleştirdi. Dizinin gençleri yanlış yönlendirebileceği endişesi bazı izleyicilerin tepki göstermesine neden oldu. Fakat Netflix projenin arkasında durmaya devam etti. Verdikleri mesajın bunun tam tersi olduğu ifade edildi. Yoğun ilginin ardından ikinci sezonun duyurulması da uzun sürmedi. Yakın zamanda çıkan bölümlerde bu sefer intiharın ardından yargı süreci, hesaplaşma ve Hannah Baker‘ın çevresinde yarattığı etki ele alındı. İlk sezon kadar başarılı olmasa da bu anlatım tarzı da fazlasıyla konuşuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Netflix, 13 Reasons Why’ın gördüğü ilgiden memnun olmalı ki diziye devam etme kararı aldı. Üçüncü sezonun geleceğini de kısa bir video ile duyurmayı tercih etti. Açıkçası yeni bölümlerin tam olarak neye odaklanacağına dair bir fikrimiz yok. Fakat hikayenin sosyal mesaj vermeyi sürdürerek yola devam edeceği düşünülüyor.

Paylaş