Nostaljinin sınırlarını zorlayan yeni Spigen imzalı iPhone X kılıfları [Video]

15 Mayıs 2018 16:30

Kılıf denildiği zaman akıllara gelen ilk isimlerden Spigen, kısa süre önce nostaljik çizgileriyle dikkatleri üzerine çeken yeni iPhone X kılıflarını görücüye çıkarttı.

Apple ekosisteminin sıkı kullanıcıları firmanın efsaneleşmiş ürünlerini her zaman ayrı bir noktaya koyuyor. Bunun farkında olan üreticilerinden Spigen, karşımıza gerçekten ilginç duran yeni iPhone X kılıflarını çıkartıyor. İlginç olarak Indiegogo üzerinden satışa çıkan ve şimdiye kadar 54 bin dolarlık bir bağışa ulaşan kılıflar, iki farklı tasarım yapısında karşımıza çıkıyor. Burada ilk olarak iPhone X’u ilk iPhone’a dönüştüren model dikkat çekiyor. Gümüş renkli üst kısım ve siyah alt bölüm, akıllı telefon sektörünü değiştiren modeli güzel şekilde yansıtıyor. Daha çok dikkat çeken diğer kılıf ise direkt olarak yine efsane iMac G3′den ilham alıyor. Şirketin tasarımı ve renkleriyle halen hafızlarda yer edinen modeli, “zamandan bağımsız” bir tasarım taşıyor. İşte buradan hazırlanan kılıf, gördüğünüz farklı renk seçenekleriyle elde edilebiliyor. Ciddi bir koruma sunduğu görülen kılıfın, kablosuz şarj desteği de bulunuyor. Bu sayede şarj için kılıf çıkarma zorunluluğu bulunmuyor. Bu da büyük kolaylık anlamına geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spigen, Apple fanlarının gönlünü çalacak yolu bulmuş görünüyor

Gerçekten ilginç duran kılıflar, en az 35 dolarlık bağış ile 2018 Haziran ayında elde edilebiliyor. Tüm detaylarına burada ulaşabileceğiniz bu aksesuarlar, özellikle sıkı fanları çok memnun edecek gibi duruyor.

Video

Paylaş