Nothing Phone (1) için fiyat ve tasarım özelinde kilit detaylar çıktı

25 Mayıs 2022 08:31

Arkasında Carl Pei’nin yer aldığı Nothing şirketinden bir akıllı telefon geliyor. Nothing Phone (1) isimli model yakında karşımıza çıkacak.

OnePlus kurucularından Carl Pei‘nin pazarda ses getiren ilginç isimli şirketi Nothing, ilk donanım ürünü Nothing Ear (1) kablosuz kulaklık ile çok fazla olumlu yorum almıştı. Firmanın ilk Android akıllı telefon modeli ise Nothing Phone (1) adı altında yüksek ihtimalle 21 Temmuz tarihinde lanse edilecek. Yani çok fazla beklenmeyecek gibi görünen telefonun, tasarım konusunda en büyük farkı gerçekten şeffaf bir arka bölüme sahip olması olacak. Açıklamalara göre burada Xiaomi’nin daha önce yaptığı gibi sahte şeffaf görünümü verilmeyecek, telefonun içerisindeki parçalar gerçekten görülebilecek. Bu arada model için fiyat konusunda da bir sızıntı yapılmış durumda. Bu kesin değil ancak söylendiği kadarıyla model Avrupa’da 500 euro bandında satışa sunulabilir. Bu telefona bir Snapdragon işlemci koyacak Nothing, eğer uygun fiyatlı bir amiral gemisi üretebilirse ciddi şekilde ses getirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Halen firma tarafından tasarımı tam olarak gösterilmeyen telefon, şirketin iddiasına göre sektörü sallayacak özellikler sunacak ve Nothing OS üzerine kurulacak. Firmanın Android temelli arayüz yapısı olan Nothing OS, aktarıldığı kadarıyla üç yıl boyunca ana sürüm, dört yıl boyunca da güvenlik güncellemesi alacak.

İlk akıllı telefonu ile büyük fark yaratma konusunda çok büyük iddialara bulunan firma, umuyoruz burada oluşan beklentiyi tam olarak karşılayabilir ve bir Türkiye satış adımı da atar.

Nothing Phone (1) yanında bu da ilginizi çekebilir: Motorola’nın uzaktan kablosuz şarj teknolojisi

Paylaş