OnePlus Pad tablet, mekanik klavye ve fazlası tanıtıldı

07 Şubat 2023 20:58

OnePlus bugün bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlik kapsamında OnePlus Pad tablet, mekanik klavye ve fazlası tanıtıldı.

OnePlus Pad Android tablet modeli, şirketin bu alandaki ilk çözümü olarak karşımızda yer alıyor. Apple’ın hâkim olduğu tablet sektöründe dikkat çekmeye çalışacak ürün, tasarımsal açıdan büyük bir sürpriz taşımıyor. Yuvarlak hatların tercih edildiği cihaz, arkasında merkeze yerleştirilmiş büyük bir kamera modülü taşıyor. Teknik detaylar ise tasarımdan daha etkileyici görünüyor. 9.510 mAh pil üzerine kurulan tablet, 67W hızlı şarj desteğine sahip (80 dakika doldurma süresi) ve firmanın verilerine göre 14 saatten fazla video oynatma süresi getiriyor. 11,6 inç LCD ekranında 144 Hz yenileme hızı sunuyor olması dikkat çeken (Sadece destekli uygulamalarda. Normalde 120 Hz) ve bu sayede yüksek akıcılık sunan tablet, gücünü MediaTek Dimensity 9000 işlemci ile 8 / 12 GB RAM’den alıyor. Önüne 8 megapiksel selfie kamerası yer alan ürün, arkasında büyük kamera modülüne sadece tek bir 13 megapiksel kamera konumlandırıyor. Henüz fiyatı açıklanmayan OnePlus Pad Android tablet modeli, rakipleri gibi bir klavye ile kombinlenebiliyor ve kendisine özel bir kalem ile alınabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OnePlus’tan bugün başka duyurular da oldu. Örneğin firma MWC 2023 kapsamında bir “OnePlus 11” isimli konsept akıllı telefon modelin tanıtacağını duyurdu. Firma buna ek olarak yılın üçüncü çeyreğinde gelecek ilk katlanabilir telefonu için üstü kapalı ilk mesajı da verdi. Firmadan ayrıca OnePlus Keyboard 81 Pro isimli bir mekanik klavye modeli de geldi. Şirketin ilk mekanik klavyesi, Keychron ortaklığında doğan şık bir seçenek ve retro bir tasarım çizgisini benimsiyor. Kablosuz olarak arka aydınlatma ile 100 saate kadar (Işık kapatılırsa 300 saat) görev yapan ürün, şimdilik tam olarak kaça satılacak bilinmiyor. Firmanın bugün tanıtılan ürünleri arasında Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci ve 100W hızlı şarj destekli OnePlus 11R akıllı telefon modeli de yer alıyordu.

OnePlus firması artık Türkiye pazarında ses getirmiyor. Firmanın yeni nesil telefonları Türkiye’ye getirilmiyor ve resmi satışları yapılmıyor.

OnePlus Pad ve diğer ürünler yanında bu da ilginizi çekebilir: Corsair’den bükülebilir OLED oyuncu monitörü

Paylaş