“OnePlus V Fold” ve “OnePlus V Flip” yolda bulunuyor

30 Ocak 2023 16:18

“OnePlus V Fold” ve “OnePlus V Flip” yolda bulunuyor. Firma katlanabilir telefon pazarına tek seferde iki farklı telefon ile girebilir.

“OnePlus V Fold” ve “OnePlus V Flip”, firmanın resmi olarak kayıt aldığı ortaya çıkan yeni model isimleri oldu. Bu yıl bir katlanabilir telefon tanıtacağı uzun zamandır gündemde olan firma, bu markalar sonrasında karşımıza Samsung Galaxy Z Fold4 ve Samsung Galaxy Z Flip4 rakibi iki farklı model ile çıkabilir. Henüz isimleri haricinde sızıntıların olmadığı telefonlardan “V Fold”, direkt olarak Galaxy Z Fold4 benzeri yatay katlanabilir yapıyı kullanacak. Samsung Galaxy Z Flip4 karşısına ise dikey katlanabilir yapıda olacak “V Flip” çıkarılacak. Güncel en güçlü mobil işlemciler üzerinde kurulacak telefonlar, 2023’ün ancak sonunda resmi olarak lanse edilebilir. Yakında normal yapıdaki OnePlus 11R modelini tanıtacak olan firma, maalesef uzun bir süredir Türkiye için hayat belirtisi göstermiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bundan önce de OnePlus Pad Android tablet modelinin tasarımı ortaya çıkmıştı. Burada görebileceğiniz model Android tablet modeli, bir tabletten beklenen standart çizginin dışına çıkmıyor. İnce çerçeveleriyle modern görünen ürünün tasarımda en çok dikkat çeken yanı, arka kamera modülü oluyor. Bu gövde dışına çıkan yuvarlak modül (İçinde yüksek ihtimalle iki farklı kamera yer alıyor) birçok farklı cihazdan farklı olarak merkeze konumlandırılıyor. MySmartPrice tarafından sızdırılan ürün, iddiaya göre 11,6 in ekran boyutuna sahip. Şirket içerisinde “Aries” kod adıyla geçen Android tablet, resmi olarak 7 Şubat tarihinde lanse edilebilir. Çin pazarına özel olmayacağı aktarılan ürün, elbette çok dikkat çekebilecek gibi görünmüyor. Tablet pazarında halen Apple’ın iPad’ler üzerinden elde ettiği büyük bir üstünlüğü bulunuyor.

“OnePlus V Fold” ve “OnePlus V Flip” yanında bu da ilginizi çekebilir: Corsair’den bükülebilir OLED oyuncu monitörü

Paylaş