42 inçlik Onvo 42OV6000F televizyon için yeni A101 fırsatı [4 Nisan 2024]

31 Mart 2024 15:00

Onvo 42OV6000F televizyon yeniden A101’de kampanyalı olarak satışa çıkıyor. Daha önceden de A101’de satışa sunulan televizyon Full HD çözünürlük desteğiyle geliyor.

42 inçlik ekran boyutuna sahip olan Onvo 42OV6000F, Android işletim sistemi yüklü geliyor. Televizyona artık çoğu televizyonda olduğu gibi uygulamalar yüklenebiliyor. Netflix, YouTube ve Amazon Prime Video gibi video servisleri cihazda kullanılabiliyor. Wi-Fi bağlantısına da sahip olan Onvo 42OV6000F bu sayede kablosuz internet deneyimi vadediyor. Bazı modellerde sihirli kumanda yer alırken bu modelde sihirli kumanda bulunmuyor. Sihirli kumanda tek tuşa dokunarak televizyonu daha kolay kontrol etmeye imkan tanıyor. Dört çekirdekli bir işlemciyi bünyesinde barındıran televizyonda Bluetooth desteği de var. Bu sayede kullanıcılar televizyona klavye veya fare de bağlayabiliyor. Web kamera deneyimine de imkan tanıyan televizyonda web kamera satın alındığında görüntülü görüşmeler de gerçekleştirilebiliyor. Televizyonda kullanıcılar televizyonu akıllı telefonlarıyla da kontrol edebiliyor. Onvo’nun bazı televizyonları sihirli kumandayla gelirken bu modelde bu kumanda yer almıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Onvo 42OV6000F televizyon uygun fiyatıyla göze çarpıyor

Ekran yansıtma özelliği sayesinde telefon ve tabletteki görüntüler anında televizyona yansıtılabiliyor. Önümüzdeki hafta A101’de satışa sunulacak televizyonun indirimli fiyatı ise 6.799 TL. Televizyon kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabiliyor. Televizyonu satın alanlar 2 yıl garanti imkanından da yararlanabiliyor. Yeni kampanya haberlerini de paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş