OPPO Pad Android tablet için kilit özellikler netlik kazandı

14 Ocak 2022 10:53

Türkiye’de aktif olarak yer alan dev üreticilerden OPPO, ilk tablet modeli OPPO Pad için artık gün sayıyor.

OPPO imzalı ilk tablet modeli, olası adıyla OPPO Pad bir kez daha gündemde. Çok yakında tanıtılması beklenen ürün, bugün Geekbench’e giriş yaptı ve buradan modelin Snapdragon 870 işlemci kullandığı ve 6 GB RAM sunacağı yüzde 100 netlik kazandı. Tasarımının yukarıdaki gibi olması beklenen ürün, daha önce sızanlara göre 11 inç LCD panel üzerine kuruluyor ve 120 Hz yenileme hızı sunan bu ekranda 2560×1600 piksel çözünürlük getiriyor.

Önünde 8 megapiksel selfie kamerası taşıyan Android 11 (Android 12’ye geçiş olacaktır) temelli tablet, arkasına tek bir 13 megapiksel kamera konumlandırıyor. 33W şarj destekli 8.080 mAh kapasitesinde pil taşıyacak ve en üstte 256 GB dahili depolama sunacak OPPO Pad, söylendiği kadarıyla parmak izi sensörü barındırmayacak ve bunun yerine güvenli olmayan yüz tanıma getirecek.

Ekranında kalem desteğini de taşıyacak OPPO Pad, yüksek ihtimalle 2022’nin ilk çeyreği bitmeden resmileştirilecek. Bu modelin Türkiye’de de satılması ise olası ancak henüz bu konuda somut kanıtlar bulunmuyor.

OPPO, Türkiye’de telefon fabrikası kurmasına, Türkiye pazarına çok önem vermesine rağmen yurt dışında tanıttığı bazı ürünleri Türkiye pazarına getirmiyor. Örneğin Find X3 serisi halen Türkiye sınırlarına girmiş değil.

İlginizi Çekebilir: Karşınızda çok eğlenceli görünen kişisel ulaşım aracı

Paylaş