Özel fiyat avantajları sunan Skoda kampanyası

17 Şubat 2019 17:00

Skoda; Kodiaq,  Superb, Karoq, Octavia, Fabia ve Rapid modelleri için özel kampanya fırsatları sunuyor. Skoda kampanyası detayları haberimizde.

Markanın zengin model gamının en önemli üyesi olan Octavia, yüzde 5 oranındaki kampanya indirimine ek olarak, 50 bin TL krediye 12 ay 0 faiz fırsatıyla satın alınabiliyor. Skoda’nın amiral gemisi Superb’ün Prestige ve Laurin & Clement versiyonlarında da 100 bin TL kredi için 12 ay faizsiz kredi imkanı bulunuyor. Bunun yanında Skoda kampanyası dahilinde diğer tüm Superb modellerinde aynı şartlar 50 bin TL’lik kredi için sunuluyor.

Skoda, Fabia, Rapid Sedan ve Rapid Spaceback modellerinde de düşük faizli kredi sunuyor. Bu üç model için 50 bin TL’lik krediyi 12 ay vadede yüzde 0.99 faizle sunan Skoda, Fabia modelinde ayrıca yüzde 3 oranında küçük bir indirim de yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SUV modelleri de avantajlı!

Skoda’nın SUV gamındaki iki model olan Karoq ve Kodiaq’a da Şubat ayı boyunca uygun ödeme koşullarıyla sahip olmak mümkün. Kodiaq 50 bin TL’ye 12 ay/yüzde 0 faiz fırsatı sunulurken, Karoq ise 50 bin TL’ye 12 ay/yüzde 0,99 faiz oranıyla satın alınabiliyor.

İlgili video

Marka tarihinin en güçlü dizel motoruyla geliyor; Skoda Kodiaq RS

Paylaş