Panasonic’den şık tasarımlı iki yeni akıllı telefon: Eluga X1 ve Eluga X1 Pro

05 Ekim 2018 16:00

Akıllı telefon dünyasının öne çıkmayan isimlerinden teknoloji devi Panasonic, kısa süre önce Eluga X1 ve Eluga X1 Pro modellerini tanıttı.

Panasonic Eluga X1 ve Eluga X1 Pro, direkt olarak Hindistan pazarına özel olarak hazırlanmış akıllı telefonlar. Şimdilik global satışları hakkında bilginin yer almadığı modeller, ilk olarak tasarımlarıyla öne çıkıyor. Genel olarak paslanmaz çelik gövdeleriyle iPhone X’u andıran telefonlar, bünyelerinde geniş bir ekran çentiği taşıyor. Parmak izi sensörleri arkasında olan Eluga serisi, oldukça ince çerçeveleriyle çağın gerisinde kalmıyor. Gelelim daha büyük önem arz eden teknik detaylara. Modellerden Eluga X1 Pro farkını 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama miktarıyla koyuyor. Normal model ise 4 GB RAM ve 64 GB depolama ile geliyor. Ortak olarak güçlerini Helio P60 işlemciden alan telefonlar, 6,18 inç Full HD+ ekranlarını Gorilla Glass 3 ile koruyor. Arkalarında 16 megapiksel + 5 megapiksel çiftli kamera kurulumu bulunan modeller, önde ise 16 megapiksel kamera taşıyor. Ön kamera kızılötesi sensör sayesinde güvenli yüz tanıma gerçekleştirebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Panasonic Eluga X1 ve Eluga X1 Pro dikkat çeken cihazlar

Kutularından 3.000 mAh pil ve Android Oreo ile çıkan telefonlar, çift SIM kart desteğini de aktif olarak veriyor. Bağlantı tarafında USB-C kullanan modeller, maalesef 3.5mm kulaklık girişini bünyelerinde taşımıyor. Pro versiyona kablosuz şarj koyan firma, telefonlara normal model için yaklaşık 270 euro, Pro model içinse yaklaşık 320 euro fiyat belirlemiş durumda.

İlginizi Çekebilir

Bu da Huawei’nin en yeni akıllı telefonu

Paylaş