Performans canavarı “OnePlus 6” en zorlu sağlamlık testinde [Video]

17 Mayıs 2018 17:00

Dün akşam saatlerinden resmi olarak lanse edilen en yeni akıllı telefon modellerinden OnePlus 6, ne kadar sağlam bir gövdeye sahip? İşte bunun cevabını veren beklenen video;

Tahmin edebileceğiniz üzere en zorlu sağlamlık testi JerryRigEverything YouTube kanalından geliyor. Yeni çıkan telefonları masaya yatırmaya devam eden kanal, bu sefer OnePlus 6‘nın testiyle karşımızda bulunuyor. Bakıldığı zaman model rakipleriyle benzer çizilme performansı gösteriyor. Ekranını Gorilla Glass 5 ile koruyan telefon, kutusundan kaliteli bir ekran filmiyle de çıkıyor. Gövdesi metal olduğu için genel olarak çok sağlam bir seçenek oluşturan OnePlus 6, bükülme testinden de rahatlıkla geçebiliyor. Bu test sırasında beklenenden biraz daha fazla bükülen model, yine de hiçbir sorun yaşamıyor. Ön ve arka kamerasını kolay kolay çizilmeyen cam altında koruyan telefonun, parmak izi sensörü de çizilmiyor. Bu da uzun kullanımlarda dahi anahtar gibi objeler yüzünden sorun yaşanmayacağı anlamına geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan teknik özellikleriyle OnePlus 6

Bakıldığı zaman telefon 6,2 inç 2280×1080 piksel AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Gücünü Snapdragon 845 işlemci ve Andreno 630 grafik biriminden alan OnePlus 6, 6GB ya da tam 8 GB RAM ile elde edilebiliyor. Depolama tarafında 64/128/256 GB seçenekleri sunan telefon, bir microSD yuvasına sahip değil. 3.300 mAh kapasitesinde pili Dash Charge (5V at 4A) sistemiyle kısa sürede doldurulabilen telefon, 4×4 MIMO anten yapısıyla gigabit LTE desteğini beraberinde getiriyor. Diğer amiral gemileri gibi arkasında çift lensli kamera sistemi taşıyan model, burada 16 megapiksel ve 20 megapiksellik bir kurulum kullanılıyor. Önünde ise 16 megapiksel bir kamera yer alan telefon, yapay zeka ile arkası bulanık fotoğraflar oluşturabiliyor.

Video

Paylaş