Peter Jackson imzalı Mortal Engines fragmanıyla heyecanlandırıyor [Video]

06 Ekim 2018 09:00

Yüzüklerin Efendisi serisiyle akıllarda yer etmeyi başaran Peter Jackson‘ın imzasını taşıyan Mortal Engines uzun bir aradan sonra yeni fragmanıyla karşımıza çıkıyor. Hikayeye dair yeni detaylar içeren tanıtım ilgi uyandıracak cinsten.

Mortal Engines aslında bir kitap uyarlaması. Hikaye Philip Reeve tarafından kaleme alınan seriye dayanıyor. Peter Jackson yapımcılığında şekilen film ismini 2001’de çıkan ilk kitabından alıyor. Dört kitap süren bu hikaye kıyamet senaryosunu steampunk konseptiyle bir araya getiriyor. Uzak gelecekte bildiğimizden çok farklı bir Londra karşımıza çıkıyor. İnanılmaz felaketleri atlatan dünya bir şekilde ayakta kalmayı başarıyor. Ancak yaşananlar şehirlerin bambaşka bir forma kavuşmasına sebep oluyor. İnsanlar hayatta kalabilmek için şehirleri devasa makinelere dönüştürüyor. Kaynakların giderek azaldığı dünyada büyük şehirlerin ufakları yuttuğu bir düzen kuruluyor. Dolayısıyla hayatta kalma mücadelesinin şiddetlendiği bir dünyaya şahit oluyoruz. Paylaşılan fragman ise hikayeye daha yakından bakmamıza ve kahramanları tanımamıza yardımcı oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu enteresan filmin oyuncu kadrosunda Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan ve Stephen Lang gibi isimleri görüyoruz. Yönetmenliğini Christian Rivers’ın üstlendiği Mortal Engines filmi 14 Aralık‘ta izleyici karşısına çıkacak. Paylaşılan ikinci tanıtımı haberimizin girişinde bulup seyredebilirsiniz.

Paylaş