PlayStation DualSense kontrolcü için yurt dışında bir “V2” sürümü listelendi

11 Ocak 2024 12:30

PlayStation DualSense kontrolcü için Kanada Best Buy üzerinde sürpriz bir “V2” sürümü listelendi. Eğer bir hata yoksa ciddi bir fark bizleri beklemiyor.

PlayStation DualSense kontrolcü için direkt olarak burada listelenen “V2” sürümü, sizin de görebileceğiniz üzere orijinal sürüm ile birebir aynı tasarımı taşıyor. Açıklamalarına çok net olarak 12 saatlik bir pil ömrü sunduğu (Mevcut sürüm için de benzer bir kullanım aktarılıyor ancak ona ulaşmak çok mümkün olmuyor) yazılan V2 sürümü özelinde dikkat çeken tek fark, kontrolcünün yanında bir şarj istasyonunun geliyor olması. Önümüzdeki günlerde daha fazla detayın gelmesi beklenen sürüm, kesin değil ancak biraz daha uzun ömürlü parçalar taşıyor olabilir.

Bu arada oyunu çok ciddiye alan kişilere odaklanan Xbox Elite rakibi PlayStation DualSense Edge oyun kumandası da bulunuyor. Sony tarafından PS5 için hazırlanan en gelişmiş seçenek konumunda yer alan kontrolcü ve yurt dışında 199 dolardan satışa sunulmuştu (Türkiye fiyatı tam 12 bin TL seviyesinde). Üzerinden geçmek adına ilk tanıtıldığı andan itibaren dikkat çeken kontrolcü, değiştirilebilen analog kontrolcüler taşıyor, özelleştirilebilen ekstra butonlar (Arkada) getiriyor ve söylendiği kadarıyla daha iyi bir tutuş sunuyor. Aşağıdaki kısa videoda içerisinde de görebileceğiniz oyun kumandası, söylendiği kadarıyla beş farklı profil üzerinden kişiselleştirilebiliyor ve DualSense’in sunduğu tüm özelliklerin üstüne oyuncu ile daha fazla bağlantı kuran bir seçenek konumunda yer alıyor. Model satın alındığı zaman hemen aşağıdaki taşıma çantası ve ekstra aksesuarlar ile geliyor:

PlayStation DualSense yanında bu da ilginizi Çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca

Paylaş