POCO X3 Pro modeli ortaya çıktı; işte ilk bilgiler

01 Şubat 2021 14:00

Türkiye’de satılan POCO X3 NFC ve POCO X3 modelleri sonrasında POCO X3 Pro da gelecek gibi görünüyor. İşte ilk bilgiler,

Türkiye’de satılan POCO F2 Pro altına konumlandırılan POCO X3 NFC, genel olarak dikkat çeken bir modeldi. Kısa süre önce POCO M3 modelini Türkiye’ye getiren Xiaomi, FCC kayıtlarına göre POCO X3 Pro için de hazırlık içerisinde. Uygun fiyata yüksek performans getirecek izlenimi oluşturan telefon, şimdilik sadece 4G desteğiyle görünüyor, NFC ile geliyor ve MIUI 12 üzerine kuruluyor. Bunun haricinde başka bilginin ortaya çıkmadığı merak uyandıran X3 Pro, yakında iyice detaylanacaktır. Çünkü FCC kaydı çıkışın yakında olduğu anlamına geliyor. Bu modelin çıktıktan sonra Türkiye’de satılma ihtimali de bulunuyor. Ancak bu konuda konuşmak için oldukça erken.

POCO X3 Pro öncesinde Türkiye’de elde edebileceğiniz POCO X3 NFC için teknik detaylar şöyle

Telefon gücünü Snapdragon 732G işlemciden alıyor. İsminde de geçtiği üzere NFC’ye sahip olan X3 NFC, 6,67 inç FHD+ 120 Hz bir LCD ekran üzerine kuruluyor. Bu HDR10 desteği olan ve Gorilla Glass 5 ile korunan 450 nit ekranda 120 Hz yenileme hızı çok güzel görünürken, modelin 33W gücünde hızlı şarj destekli 5.160 mAh pili bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Selfie kamerası 20 megapiksel olan cihazın arkasında 64 megapiksel ana + 13 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kurulumu bizleri karşılıyor. Model 6 GB RAM ve 64 GB / 128 GB depolama seçeneği ile başlıyor. POCO X3 NFC içerisinde 256 GB’a kadar destek veren microSD yuvası da yer alıyor.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Microsoft’un yeni nesildeki ikinci oyun konsolu

Paylaş