Quentin Tarantino’nun Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’i bir araya getirdiği filmden yeni detaylar

25 Nisan 2018 11:00

Las Vegas’ta gerçekleşen CinemaCon etkinliğine katılan Quentin Tarantino ve Leonardo DiCaprio, Brad Pitt’in de ana rollerde kendine yer bulduğu, merakla beklenen Once Upon A Time in Hollywood ile ilgili ilk detayları paylaştı.

Mart başında Quentin Tarantino’nun Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio’yu baş rollerde buluşturduğu 9. filmi Once Upon A Time in Hollywood’u müjdelemiştik. Planlandığı şekilde ilerlemesi durumunda 9 Ağustos 2019’da vizyona girmesi beklenen filmde çok ilginç detaylar bulunuyordu. 1969’un Hollywood’unda geçen hikayede konu esasen Vahşi Batı filmlerinin eski yıldızı Rick Dalton’un (Leonardo DiCaprio) etrafında şekilleniyor. Dalton’un yıllarca dublörlüğünü yapmış Cliff Booth (Brad Pitt) da bir diğer karakterimiz. Yavaş yavaş zamanı geçen Dalton’un Hollywood mücadelesini konu alan filmde ikilinin ilginç bir de komşusu bulunuyor: Sharon Tate.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Manson cinayetleri

Sharon Tate’in ismi özellikle geçiriliyor zira ünlü aktris Tate 8,5 aylık hamileyken Manson “ailesi” tarafından vahşice öldürülüyor. Film konusundaki ilk detaylar ise nihayet CinemaCon’da paylaşıldı. Bu yaz Los Angeles’ta çekimleri başlayacak olan filmde 1969’un Hollywood’unun saykodelik dönemi resmedilecek. Tarantino, DiCaprio ve Pitt için “Robert Redford ve Paul Newman’dan bu yana en heyecan verici ikili.” diyor. DiCaprio ise filmin Tarantino’nun başyapıtlarından biri olacağını söylüyor. Sharon Tate cinayetine ilişkinse hala bir bilgi yok. Manson cinayetinin filme ne denli etkisi olacağı, filmin şekillenmesine nasıl katkı sağlayacağı meçhul. Tate rolü için gündemdeki isimse Margot Robbie.

İlginizi çekebilir

John Wick’in Continental’ını aratmayacak Hotel Artemis fragmanı

Paylaş