Razer’dan gelişmiş yeni kablosuz oyuncu faresi: Basilisk Ultimate [Video]

06 Kasım 2019 21:43

Oyuncu donanımı pazarının büyük ismi Razer, ürün gamına gelişmiş bir kablosuz oyuncu faresi daha ekledi. İşte karşınızda Basilisk Ultimate ve detayları;

Razer Basilisk Ultimate, isminden de anlaşılabileceği üzere oldukça gelişmiş bir kablosuz oyuncu faresi. Sağ el kullanımına yönelik ergonomik bir gövdesi ve Chroma LED aydınlatması bulunan model, teknik altyapısıyla gerçekten dikkat çekiyor. Modelin merkezinde firmanın çok iddialı olduğu Focus+ 20K DPI optik sensör yer alıyor. Firmaya göre pazardaki en iyi sensöre sahip fare, bağlantı tarafında Razer’ın özel geliştirdiği HypeSpeed teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji sayesinde diğer kablosuz oyun farelerinden yüzde 25 daha hızlı olan ve gecikme yapmayan model, teknik altyapısıyla profesyonelleri de memnun ediyor. Bünyesinde 11 farklı programlanabilir buton yer alan oyuncu faresi Basilisk Ultimate, toplam 107 gram ağırlığa sahip. Kaydırma tekerinin direnci dahi ayarlanabilen fare, Razer imzalı çok uzun ömürlü optik anahtarlar kullanıyor. Tam 100 saatlik bir pil ömrünün olduğu aktarılan Basilisk Ultimate, gerçekten çok iddialı görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Razer Basilisk Ultimate kablosuz oyuncu faresi elbette ucuz değil

Modelin açıklanan fiyatı 169 dolar seviyesinde yer alıyor. Ancak burada güzel bir detay var. Fareye tam destek veren manyetik şarj özellikli “dock ünitesi” de bu fiyata dahil. Yukarıda görebileceğiniz bu ünitenin ayrı olarak 50 dolarlık bir fiyatı bulunuyor. Yakında Türkiye’ye de geleceği düşünülen fareyi buradan satın alabilirsiniz.

Paylaş