Razer’dan koronavirüs ile mücadeleye önemli katkı!

19 Mart 2020 22:50

Dünyanın en büyük oyun ekipmanları üreticilerinden Razer, gerçekten çok dikkat çeken bir koronavirüs hamlesi gerçekleştirdi. İşte detaylar;

Oyuncu faresi, klavyesi ya da kulaklığı denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden Razer, koronavirüs nedeniyle yaşanan sıkıntıları azaltmak adına önemli bir adım attı. Biliyorsunuz virüs nedeniyle şu an belirli sağlık ekipmanlarının bulunmasında çok büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bunların başında da cerrahi maskeler geliyor. İşte donanım devi Razer bu konuda şaşırtıcı bir adım attı ve bir ürün hattını güncelleyerek cerrahi maske üretir hale getirdi. Normalde oyun ekipmanları üretilen bu tesiste firma artık maske üretecek ve bunu ihtiyacın olduğu bölgelere bağışlayacak. Firmanın burada elbette ticari olarak gelir elde etme gibi bir amacı bulunmuyor. Razer sadece elinden gelebildiği kadarıyla mücadeleye yardım etmek istiyor. Bu da takdiri sonuna kadar hak ediyor, diğer firmalara örnek bir davranış olarak karşımızda bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Razer, koronavirüs içi önemli bir katkı yapıyor

Ancak çok daha fazlasına ihtiyacımız bulunuyor. Şu an özellikle Avrupa’da durum çok kötü. Avrupa içerisinde de spesifik olarak İtalya’da inanılmaz sıkıntılar görünüyor. İtalya’da birçok sağlık ekipmanın bittiği, bazı firmaların ellerindeki imkanlar ile hastanelere yardımcı olmaya çalıştığı biliniyor. Burada destek olmak adına üç boyutlu yazıcı ile parça üreten firmaların dahi haberleri geliyor.

İlginizi Çekebilir

LiDAR’lı yeni iPad Pro ile tanışın

Paylaş