Rick and Morty 4. sezon 6. bölümü beklerken yayınlanan video [İzle]

28 Şubat 2020 16:00

Adult Swim, Rick and Morty 4. sezon 6. bölüm tarihini hala yayınlamadı. Ancak yeni bir kısa video ile hayranlara varlığını hatırlatıyor.

Rick and Morty 4. sezon 6. bölümün akıbeti bir türlü netleşemiyor. Kısaca hatırlatmak gerekirse, toplamda 10 bölüm süreceği açıklanan 4. sezonun bölümlerinin 5 + 5 şeklinde iki kısımda yayınlayacağı kaydedilmişti. İlk 5 bölüm ise 2019 sonunda tamamlandı. Hatta öyle ki bölümler Netflix Türkiye’deki yerini dahi aldı. Geçmişte “Kısa bir ara vereceğiz daha sonra sezon devam edecek” açıklaması da yapılmıştı. Ancak yapımcıların “kısa” anlayışı ile hayranlarınki aynı değil gibi görünüyor. Aralık ayında tamamlanan ilk 5 bölümün ardından devam bölümlerinin en kötü ihtimalle ocak sonu şubat başı gibi başlamasını bekliyorduk. Mart ayına girmek üzere olduğumuz şu günlerde ise elimizde hala bir tarih bulunmuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rick and Morty 4. sezon bölümleri devam edecek

Tarih duyurusu beklerken dizinin resmi Twitter hesabı yeni bir kısa videoyla varlığını hatırlattı. Bu videoda Morty yine tehlike dolu diyarlar arasında dolanırken Rick’lerin televizyon başında Morty’i oynattığı görünüyor. Videonun sonunda bir tarih bekliyorsanız ne yazık ki bunu göremeyeceksiniz. Hayranlar ise videonun altını “6. bölüm ne zaman?” sorularıyla doldurmuş durumda.

Adult Swim’in tarih duyurusunu neden bu kadar geciktirdiği ise şimdilik bilinmiyor. 4. sezon gelmeden önce diziye 70 bölümlük onay veren firma elindeki bitmiş bölümleri neden yayınlamıyor merak konusu. Bu gecikme dizinin gelecek bölümleri için de hayranlarda kaygı yaratıyor. Yakın zamanda Adult Swim’in 4. sezonun kalanı için resmi tarihi açıklaması bekleniyor. Yayınlanan videoyu haberin üzerinden izleyebilirsiniz.

Paylaş