Ryzen 5 4600H işlemcili Asus Vivobook 15 için indirim fırsatı

18 Ocak 2023 14:30

Asus Vivobook 15 M1502IA-EJ134 model numaralı dizüstü bilgisayar için indirim fırsatı geldi. AMD’nin Ryzen 5 4600H işlemcisiyle gelen bilgisayarda 8 GB RAM bulunuyor.

4.2 GHz’lik bir Turbo Boost hızına sahip olan bilgisayarda yine AMD tarafından geliştirilen Radeon ekran kartı bulunuyor. Bilgisayar oyun odaklı bir dizüstü bilgisayar olmasada da oyunları çalıştırabiliyor. Ekran tarafında bilgisayarda ince çerçeveli NanoEdge ekran kullanılıyor. Geniş izleme açılarına sahip olan bu ekran 15,6 inç boyutunda. Full HD çözünürlük sunan bu ekran 250 nit parlaklığa ulaşabiliyor. TÜV Rheinland sertifikasına da destek veren bilgisayar bu sayede göz yorgunluğunu da azaltıyor. 720p çözünürlüklü web kamerayı bünyesinde barındıran bilgisayarda üç adet USB-A, iki adet USB-C, HDMI ve 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor. Bilgisayarda yer alan HDMI sayedinde kullanıcılar bilgisayara projektör veya televizyon bağlayabiliyor. İki adet yükseltilmiş ısı borusu ve ısı transferini verimli bir şekilde hızlandıran IceBlades fan sayesinde ısı dağılımı sağlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Asus Vivobook 15 dizüstü bilgisayarın indirimli fiyatı ne kadar?

Günlük kullanım için yeterli bir performansa sahip olan model uygun fiyata dizüstü bilgisayar satın almayı düşünenleri hedef alıyor. Piyasadaki fiyatı 11.474 TL olan bilgisayarın indirimli fiyatı ise 10.699 TL. Eğer performansa ihtiyaç duyuyorsanız piyasadaki RTX destekli modelleri de tercih edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş