Samsung cihazlarında açık bulanları 200 bin dolarla ödüllendirecek

09 Eylül 2017 18:00

İlgi uyandıran pek çok teknolojik ürünü kullanıcılarla buluşturan Samsung son olarak cihazlarında açık bulmayı başaranlara 200 bin dolara kadar ödül vereceğini açıkladı.

Bildiğiniz gibi teknoloji alanında hizmet veren birçok firma benzer bir ödüllendirme sistemine sahip. Daha önce Microsoft, Windows 10’da açık bulmayı başaranlara 250 bin dolar vereceğini duyurmuştu. Apple ise bu programı davetle gerçekleştiriyor. Yine açık bulmayı becerenler 200 bin dolar ödüle hak kazanıyor. Samsung da benzer bir program başlattığını kendi internet sitesi üzerinden duyurdu. Yapılan paylaşımda ödül programına dahil olan cihaz ve yazılımlar açıkça sıralandı. Programa dahil edilen seriler şöyle: Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A, Galaxy J ve Galaxy Tab. Bunların yanı sıra Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 de açık arayabileceğiniz cihazlar arasında yer alıyor. Fakat programın kapsamı bu cihazlarla sınırlı kalmıyor. Samsung’un akıllı asistanı Bixby, Samsung Pay, Samsung Account, Samsung Pass gibi markaya özel hizmetlerde de açık bulmaya çalışabilirsiniz.

Elbette bulunan her açık aynı şekilde ödüllendirilmiyor. En düşük ödül 200 dolardan başlıyor. Bulunan açığın ne kadar kritik olduğuna bağlı olarak 200 bin dolara kadar ulaşıyor. Samsung bu sistem sayesinde ileride ortaya çıkabilecek problemleri engellemeye çalışıyor.

Paylaş