Samsung’dan akıllı telefonlar için dikkat çeken yeni ürün

19 Şubat 2019 19:30

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, şu sıralar sürekli olarak Galaxy S10 ailesiyle gündeme geliyor. Ancak firmadan başka bir ürün daha geliyor.

FCC dokümanlarında ortaya çıktığı kadarıyla Samsung imzalı yeni bir powerbank ürünü geliyor. 10.000 mAh kapasitesine sahip bu ürünün en güzel özelliği ise kablosuz şarj destekli olması. Bu sayede Qi kablosuz şarj destekli her ürün bu powerbank üzerinde aktif olarak şarj edilebiliyor. Çantada her zaman taşınabilecek kadar ufak olan ürün, kablosuz şarj tarafında hızlı şarj yapabiliyor olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Üzerinde normal USB portları da yer alan yeni Samsung powerbank, FCC kayıtlarında EB-U1200 model numarasıyla geçiyor. Üst kısmı silikondan üretilen model, bu sayede hemen enerji aktarımına izin veriyor hem de üzerine konan cihazları çizmiyor. Ürünün resmi olarak yarın lanse edilmesi bekleniyor. Fiyat konusunda ise henüz açıklanmış bir detay bulunmuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S10 ailesine ek olarak Galaxy Fold da geliyor

Samsung Galaxy S10 ailesi üç farklı modelden oluşuyor. Bunlar 5,8 inç 18.5:9 2K+ Super AMOLED ekranlı Galaxy S10e, 6,1 inç 19:9 2+ Super AMOLED ekranlı Galaxy S10 ve 6,4 inç 19:9 2K Super AMOLED ekranlı Galaxy S10+ modelleri. Galaxy Fold ise biliyorsunuz firmanın uzun zamandır beklenen ilk katlanabilir akıllı telefonu.

İlginizi Çekebilir

Firmanın gelecek hayali

Paylaş