Samsung’dan dünyada önemli bir başarı daha; işte detaylar

21 Kasım 2023 13:00

Samsung Electronics, global marka danışmanlığı şirketi Interbrand tarafından üst üste dördüncü kez “Dünyanın İlk 5 Markası” listesinde gösterildi.

Her yıl “Dünyanın En İyi Markaları” listesi yayımlayan Interbrand’in bu yıl da listede yer verdiği şirketin marka değerinin bir önceki yıla göre yüzde 4 artarak 91,4 milyar dolara ulaştığı belirtildi. Şirketin başarısında şu nedenlerin etkili olduğunu açıkladı:

  • “One Samsung” stratejisi kapsamında müşteri deneyiminin şirket çapında tutarlı bir şekilde iyileştirilmesi.
  • Geniş kapsamlı ürün portföyü ve SmartThings platformu aracılığıyla artan bağlantılı hizmet düzeyi ve gelişen oyun deneyimleri.
  • 6G, yapay zeka, otomotiv, artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik gibi geleceğin yenilikçi teknolojilerde şirketin lider rolü.
  • Tüm ürün gruplarında, çevreye duyarlı faaliyetlerle ÇSY (çevresel, sosyal ve yönetişim) alanlarındaki liderliğini güçlendiren tutarlı eylemler.

Samsung Electronics’in marka değerinin, dünya genelindeki zorlu iş ortamına rağmen istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini belirten Samsung Electronics Global Pazarlama Ofisi Başkanı YH Lee, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterilerimiz tarafından sevilen bir marka olmaya devam etmek için, teknolojik inovasyonlara liderlik etmeye, anlamlı deneyimler sunmaya ve sürdürülebilirliğe yönelik çabalarımızı artırmaya devam edeceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung, 6G teknolojisiyle ilgili çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor

Gelecekte de tüketicilerinin yaşamını kolaylaştırmak ve güçlendirmek üzere 5G/6G, yapay zeka ve otomotiv gibi geleceğin öncü teknolojilerine yatırımlar yapmaya devam eden şirket, yarı iletken sektöründe 12nm sınıfında DDR5 DRAM gibi sektörde ilk kez sunulan yeniliklere imza attı. Şirket, yapay zekadan otomotiv ve gelişmiş mobil cihazlara kadar, gelecek vadeden alanlara aktif olarak hitap ederek adından söz ettirdi.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş