Samsung’dan merak uyandıran yeni televizyonlar geliyor

18 Şubat 2021 15:12

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yakında merak edilen yeni televizyonlar tanıtacak. Firmadan bunun için bir duyuru gelmiş durumda.

Samsung, yapılan resmi duyuruya göre 2 Mart tarihinde bir sanal etkinlik düzenliyor ve bu etkinlikte yüksek ihtimalle birden fazla yeni televizyon geliyor. Burada yepyeni bir altyapıda televizyonlar tanıtacağını aktaran firma, bu açıdan çok merak uyandırıyor. CES 2021’de 2021 televizyon modellerini tanıtan firma, burada genel olarak devrimsel bir duyuru yapmamıştı. Esas devrimsel gelecek teknolojisine sahip TV ise 2 Mart tarihinde gelecek gibi görünüyor. Henüz bu konuda pek bir bilgi gelmiyor. Ancak firma uzun süredir gelişmiş panel teknolojileri geliştiriyor.

Samsung en son 110 inç 4K MicroLED TV ile ses getirmişti

110 inç MicroLED TV, MicroLED’li The Wall TV’den daha geniş kitleye hitap ediyor. Elbette yine herkese yönelik olmayan çünkü gerçekten çok büyük olan televizyon, 2021’in ilk çeyreğinde global olarak satışa çıkıyor. Direkt olarak duvara takılması için tasarlanan üst düzey televizyon, halen tam olarak kaça satılacak bilinmiyor. Ancak ucuz olmayacağı çok açık olan televizyon, çerçevesiz olduğundan çok şık görünüyor ve bu yapısına rağmen yerleşik bir güçlü ses sistemi barındırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OLED kadar derin siyahlar ve canlı renkler sunan Samsung imzalı MicroLED TV, buna rağmen organik pikseller kullanmıyor ve bu sayede “OLED yanığı” sorunu taşımıyor. Bu da gerçekten çok güzel görünüyor. Modelde 120 Hz yenileme de sunuluyor.

Not: Görsel temsilidir

İlginizi Çekebilir

Bu da Apple’ın yeni tanıttığı kablosuz kulaklık modeli

Paylaş