Samsung Galaxy Buds 2 geliyor; işte ilk ortaya çıkanlar

30 Mart 2021 11:00

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni bir kablosuz kulaklık modeli daha geliştiriyor. Samsung Galaxy Buds 2 geliyor.

Galaxy S21 ailesiyle beraber Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklık modelini tanıtan Samsung, bir sonraki model için de kollarını sıvadı.

Yeni model Samsung Galaxy Buds 2 adıyla geçiyor ve şimdiden merak uyandırıyor. Bu ismin direkt olarak Galaxy Wearable APK’sinde bulunduğu aktarılıyor.

Modelin APK’ya girdiğine göre bu yıl çıkacağına hemen hemen kesin gözüyle bakılıyor. Kod adı “berry” olarak geçen kablosuz kulaklık, limitli sayıdaki teknik detaya göre çoklu bağlantı desteğine sahip.

Yani bu ürün aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilecek gibi görünüyor. Kulaklığın aynı zamanda Samsung harici cihazlarla da uyumlu olduğu belirtiliyor. Aslında bu sürpriz olmuyor çünkü model standart olarak Bluetooth temelli çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık merak uyandırdı

Kulak içi formunda olduğu düşünülen bu yeni kablosuz kulaklık modeli, yüksek ihtimalle Evan Blass gibi isimler sayesinde yakında sızdırılacaktır.

Bu modelin resmi olaraksa Samsung Galaxy Z Fold 3 ya da Samsung Galaxy Z Flip 2 ile beraber lanse edilme ihtimali bulunuyor. Bu modeller için çıkışın yaz aylarında olması bekleniyor.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en ufak aksiyon kamerası ile tanışın

 

Paylaş