Samsung Galaxy Buds 2 için tasarım ve yeni detaylar çıktı

28 Mayıs 2021 12:18

Uzun zamandır gündemde olan Samsung Galaxy Buds 2 için tasarım ve önemli sayılacak bazı teknik detaylar kendisini göstermiş durumda.

İlk bilgileri geçtiğimiz ay karşımıza çıkan yeni kablosuz kulaklık modeli Samsung Galaxy Buds 2, FCC üzerinden yapılan sızıntıya göre gerçekten kulak içi formunu benimsiyor. 

Şarj özellikli haznesini de yukarıda gördüğünüz ürün, genel olarak tasarım konusunda büyük bir sürpriz taşımıyor. Kulaklık kısımları biraz büyük olan modelin, resmi olarak ağustos ayında lanse edilmesi bekleniyor.

Kod adı “berry” olarak geçen kablosuz kulaklık, eski ile yeni teknik detayları bir araya getirirsek çoklu bağlantı desteğine sahip.

Yani bu model aynı anda birden fazla cihaza bağlanabiliyor. Kulaklığın aynı zamanda Samsung harici cihazlarla da uyumlu olduğu belirtiliyor.

Bağlantı için Bluetooth Low Energy (LE) kullanan Samsung Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık, daha önce söylenenlerin aksine ANC’ye yani aktif gürültü engelleme özelliğine de sahip olacak gibi görünüyor.

Çünkü açık şekilde görüldüğü üzere kulaklıkların üzerinden birden fazla mikrofon yer alıyor. Bu mikrofonlar ANC yanında telefon görüşmesi için de görev yapacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Seri üretime giren Samsung Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık Türkiye’de de satılacak

Bu modelin resmi olarak yeni nesil katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold 3 ya da Galaxy Z Flip 3 ile beraber lanse edilme ihtimali bulunuyor.

Firmadan 2021’de başka kablosuz kulaklık modelleri de bekleniyor. Samsung’un gelişmiş başka modeller üzerinde çalıştığı biliniyor.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en ufak aksiyon kamerası ile tanışın

Paylaş