Samsung Galaxy S10 ailesinden heyecanlandıran hızlı şarj detayı

22 Aralık 2018 21:00

Samsung Galaxy S10 ailesi, her açıdan büyük yenilikler üzerine kuruluyor. Bu doğrultuda modellerin hızlı şarj sistemi de fark yaratacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S10 ailesi yukarıda da dediğimiz birçok yenilik taşıyor. İşte bu yenilikler arasında geliştirilen hızlı şarj sistemi de olacak gibi görünüyor. Sağlam kaynak Ice Universe‘e göre mevcut 15W hızlı şarj sistemi Galaxy S10 ailesinde yer almayacak. Ice Universe konuda hakkında başka bilgi vermiyor ancak bunun yerine daha gelişmiş ve hızlı bir sistemin geleceği tahmin ediliyor. Samsung’un bu tarafta ciddi bir atılım yapması gerekiyor. Çünkü Çin merkezli rakipler şu an 40W hatta 50W hızlı şarj seviyesinde geziyor. Bu açıdan yeni modellerin en az 30W hızlı şarj ile gelmesi bekleniyor. Bu da kullanıcılar için çok güzel görünüyor. Baktığımız zaman 4.000 mAh pile sahip Samsung Galaxy Note 9, 15W hızlı şarj sistemiyle 1 saat 49 dakikada doldurulabiliyor. 4.200 mAh pile sahip Huawei Mate 20 Pro ise 40W hızlı şarj sistemiyle 1 saat 13 dakikada doldurulabiliyor. Yani yüksek şarj hızın getirisi de büyük oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S10 ailesi kamera konusunda çok iddialı

Baktığımız zaman Galaxy S10 Lite tek ön kamera çift arka kamera ile geliyor. Galaxy S10 modelinde tek ön kamera, ikili arka kamera kullanılıyor. Galaxy S10+ çift ön kamera, üçlü arka kamera ile geliyor. Galaxy S10 5G modeli ise çift ön kamera, üçlü arka kamera +  ToF sensörü ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Bunlara ek olarak yazılım tarafında da çok önemli bir detay var. XDA Developers tarafından bulunduğu üzere ailede Bright Night isimli bir özellik yer alıyor. Google Night Sight karşısına çıkacak bu özellik, çok temiz ve aydınlık gece çekimlerine imkan tanıyacak deniyor. Bright Night’ın birden fazla fotoğraf çekerek hepsini bir araya getireceği ve böylece etkileyici gece sonuçları sunacağı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni telefonların üzerine kurulacağı ve genel olarak çok beğenilen One UI arayüz yapısı

Paylaş