Samsung Galaxy S10 ailesinin oyun deneyimine sınıf atlatan yetenekleri

24 Mart 2019 20:00

Dikkat çekici özelliklerle gelen Samsung Galaxy S10, S10+ ve Galaxy S10e, etkileyici donanımıyla performansı bir seviye daha yukarı çekiyor.

Samsung Galaxy S10 ailesi, gelişmiş özelliklerle kullanıcılarla buluşurken, tasarımdan kamera yeteneklerine, performanstan arayüz deneyimine kadar tüm detaylara da verdiği önemi gözler önüne seriyor. Samsung Galaxy S10, S10+ ve Galaxy S10e modelleri, günlük hatta kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra aynı zamanda multimedya deneyimine de sınıf atlatıyor. Oyun keyfini katlayan cihazlar bu deneyimi iyileştirmeye ilk olarak ekranla başlıyor. Sonsuz-O tasarımın benimsendiği modeller, çentik gibi dikkat dağıtıcı unsurlardan arınıyor ve geniş ekranda oyunculara keyifli bir alan sunuyor. Galaxy S10, S10+ ve S10e sırasıyla 6,1 inç, 6,4 inç ve 5,8 inç boyutunda Dinamik AMOLED panele sahip. Üç cihazda da görsel deneyimi geliştiren HDR10+ desteği bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yüksek performans

Android 9.0 üzerine giydirilmiş One UI arayüzüyle gelen cihazlarda 8 nm mimari üzerine kurulu 64-bit sekiz çekirdekli işlemci yer alıyor. Galaxy S10e, işlemci gücünü 6 GB RAM ile desteklerken, Galaxy S10 ve S10+ 8 GB RAM ile çalışıyor. Kullanıcılar dilediğince oyun ve içerik indirebilsin diye 128 GB bellekle gelen modellerden Galaxy S10+’ın ayrıca 512 GB’lık çok özel bir versiyonu da bulunuyor. Tabii microSD kart desteği sunan cihazların hafızasını artırmak da mümkün oluyor. Grafik ağırlıklı oyunlarda dahi pürüzsüz bir deneyim sağlayan telefon farkını ortaya koyuyor.

Oyun ve multimedya deneyimi demişken, hoparlörlerden de bahsetmeden olmaz. Cihazda yer alan stereo hoparlörler AKG imzası taşıyor. Dolby Atmos desteği sayesinde ise zengin bir ses çıkışı elde etmek mümkün oluyor. Dolby’nin gelişmiş oyun modu da bulunuyor. Galaxy S10 ailesinin hoparlörleri kulaklık takmasanız dahi sizi oyunun içinde gibi hissettiriyor.

Oyunlar için optimize

Peki ya ısınma derdi? Galaxy S10 ailesi bu sorunu da rafa kaldırıyor. Aşırı ısınmalara karşı özel soğutma sistemine sahip olan cihaz optimize edilmiş grafik işlemcisiyle de en ideal deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Bunca oyun deneyimi ise elbette güçlü pillerle destekleniyor. Galaxy S10, S10+ ve Galaxy S10e sırasıyla 3.400 mAh, 4.100 mAh ve 3.100 mAh kapasiteli pille geliyor. Önceki Galaxy modellerine kıyasla daha uzun kullanım ömrü sunan cihazlar, aynı zamanda hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. Bu sayede “şarj bitti” derdi de ortadan kaldırılıyor.

Adeta bir mobil oyun canavarı olan Galaxy S10 ailesi, eşsiz yetenekleri sayesinde kullanıcılara bir akıllı telefonun sunabileceği en gelişmiş oyun deneyimini sunmayı hedefliyor. Samsung Galaxy S10 ailesini shop.samsung.com/tr üzerinden satın alabilirsiniz.

İlgili video

Paylaş