Samsung Galaxy S21 FE, aracı isimlerle erkenden Türkiye’de satışa sunuldu

04 Ocak 2022 14:43

Samsung Galaxy S21 FE, aracı isimler aracılığıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Bu modeller ilginç olarak Samsung Türkiye garantili.

Hakkındaki tüm detaylara buradan ulaşabileceğiniz Samsung Galaxy S21 FE, Türkiye’de büyük bir satış kanalı üzerinden elde edilebilir hale geldi. Modelin 128 GB depolamalı sürümü için belirlenen “Samsung Türkiye garantili” fiyatı ise 11 bin TL’nin üzerinde yer aldı. Samsung’un 11 Ocak tarihinde resmi olarak satmaya başlayacağı telefon, yüksek ihtimalle Samsung Türkiye tarafından da 11 bin TL seviyesinde satılacaktır.

Bu fiyat ile Türkiye pazarında işi çok zor olan telefon, bildiğimiz kadarıyla Türkiye’de Snapdragon 888 değil Exynos 2100 işlemci ile satılacak. Hatırlarsınız Samsung, geçtiğimiz yıl Galaxy S20 FE’nin de önce Exynos versiyonunu Türkiye’ye getirmiş, daha sonra Snapdragon sürümün satışını da yapmıştı. Aynı yolun yeni modelde de uygulanıp uygulanmayacağı henüz belli olmuş değil. Bu arada tekrardan hatırlatalım. Samsung telefon için bir kampanya sunuyor. Bu konuda Samsung Türkiye’den gelen açıklama şöyle:

“Kampanya kapsamında 11– 31 Ocak 2022 tarihleri arasında Samsung mağazalarından Samsung Galaxy S21 FE 5G modeli satın alan kullanıcılar, eski telefonlarını getirdiklerinde değişen oranlarda indirim almaya hak kazanıyor. Eski Samsung cep telefonunu getiren ve Değişim Kampanyası koşullarını sağlayan tüketicilere KDV dahil 2000 TL, Samsung dışındaki telefonlarını getiren kullanıcılara ise KDV dahil 1500 TL olmak üzere, eski ürünün belirlenen değerine ek destek sunuluyor. Eski cep telefonlarının belirlenen değerinin 1000 TL tutarının altında olması durumunda kullanıcılar Samsung Türkiye tarafından sağlanan bu ek desteğe hak kazanamıyor. “

İlginizi Çekebilir: Uçan otomobil modellerinin öncüsü

Paylaş