Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, çok özel bir kutuyla geliyor

30 Mart 2023 17:12

Geçtiğimiz ay tanıtılan Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, sadece Güney Kore pazarına özel olarak hazırlanmış özel bir seçenek.

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, Güney Kore merkezli olarak BMW ve SKT ortaklığında doğmuş özel bir sürüm olarak ses getirmişti. Elbette normalden daha pahalı olan sürüm, çok zengin bir kutu içeriğine sahip. Spesifik olarak BMW M3 E30’u merkeze alan özel versiyon, BMW temalı bir kılıf, anahtarlık ve çok sayıda amblem ile geliyor. Aynı zamanda ürün ile beraber BMW markalı pille çalışan hava kompresörü, bardak tutucu, kablosuz şarj cihazı, analog saat, fotoğraf kitabı ve poster de sunuluyor. BMW temasına sahip olan Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, normalden farklı bir donanıma ise sahip değil. Yapılan testlere göre dünyanın en hızlı Android akıllı telefon modellerinden Galaxy S23 Ultra, BMW sürümüyle fanların aklını başından alıyor, hemen aşağıda görebileceğiniz üzere üründe özel bir kutu yer alıyor. Ana kutuyu eski efsane M3’ün ön ve arka bölümlerini alarak fazlasıyla büyük şekilde tasarlayan Samsung, bu konuda kesinlikle şimdiye kadarki en özel kutu açma deneyimlerinden birisini sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S23 serisinin üyeleri, bundan önce The Pause USB Power Delivery özelliğine sahip olmalarıyla ses getirmişti. Game Booster ayarları içerisinde yer alan bu özellik, direkt olarak şarj sürecine odaklanıyor. Galaxy S23 modelleri bu özellik açıkken şarja takılırsa, enerjiyi bataryayı aradan çıkartarak direkt olarak işlemciye aktarıyor. Bu sayede telefon şarjdayken oyun oynanırsa batarya üstüne yük binmiyor, böylelikle hem telefonun içerisindeki sıcaklık düşürülüyor hem de batarya ömrü uzatılıyor. Telefonu şarja bağlı uzun süre oyun oynamayı sevenleri çok memnun edecek özellik, ısı üretimini azalttığı için işlemciden daha yüksek performans alınmasına da imkân tanıyor. Gösterildiği kadarıyla bu mod açıldığı zaman Galaxy S23’ler oyun sırasında 6W, kapatıldığı zaman ise 17W güç çekiyor.

Samsung Galaxy S23 detayı yanında bunlar da ilginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş