Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saatin tüm detayları ortaya döküldü

27 Temmuz 2020 22:44

Çok yakında gelecek Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat modeli için tüm detaylar sürpriz olmadığı üzere Roland Quandt‘tan gelmiş durumda.

Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat Galaxy Note 20 ailesi, Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık, Galaxy Tab S7 tablet ailesi ve Galaxy Fold 2 ile beraber 5 Ağustos tarihinde resmi olarak lanse ediliyor. Fiyatı 400 dolardan başlayacak ve 600 dolara kadar çıkacak akıllı saat, artık hiçbir konuda sürprize sahip değil. Eski ile yeni bilgileri harmanladığımız zaman saat 1,2 inç ve 1,4 inç ekranlar (360×360 piksel Super AMOLED) ile 41 mm ve 45 mm gövde boyutlarıyla yolda bulunuyor. 8 GB dahili depolama ile gelen akıllı saat, alüminyum ve paslanmaz çelik yanında titanyum gövde seçeneğine de sahip olacak. Ekranını çizilmelere karşı Gorilla Glass XD cam ile koruyacak ve MIL-STD-810G askeri sınıf sertifikası taşıyacak denilen yeni saat, şarj sürecinde 5W manyetik şarj cihazı kullanıyor.

Tansiyon, nabız ve uyku takibi özelliklerine de sahip olduğu aktarılan Galaxy Watch 3, kesin olarak 1 GB RAM taşıyor ve gücünü Exynos 9110 işlemciden alıyor. Saatin versiyonlarının 247 mAh ve 340 mAh pile sahip olduğu da aktarılırken, işletim sistemi olaraksa Tizen OS 5.5 tercih ediliyor. Bu arada elbette LTE destekli yani telefondan bağımsız internet erişimi olan versiyonlar da bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat iddialı geliyor

Yeni akıllı saati için birçok farklı renk seçeneği hazırlayan Samsung, modellerde elbette yüksek seviyede su geçirmezlik de sunuyor. Fiziksel olarak dönen çerçeveleriyle birçok kişiyi fazlasıyla memnun edecek modeller, tahmin edebileceğiniz üzere Türkiye’de de resmi olarak satılacak ürünler arasında yer alıyor. 5 Ağustos tarihinde tanıtılacak her ürünün eksiksiz olarrak Türkiye pazarına geleceği düşünülüyor.

Saati çalışırken görebileceğiniz ilk video:

Paylaş