Samsung Galaxy Watch 5 Pro’da döner çerçeve olmayabilir

31 Mayıs 2022 20:00

Önümüzdeki aylarda resmi olarak tanıtılacak Galaxy Watch 5 akıllı saat serisinin en üstünde Samsung Galaxy Watch 5 Pro yer alacak.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, gelen bir iddiaya göre Galaxy Watch4 Classic gibi fiziksel bir döner çerçeveye sahip olmayacak. Bazı kişileri fazlasıyla üzecek bu durum, firmanın ön kısmı tamamen ekrandan oluşturacağını gösteriyor. Fiziksel çerçevenin getirdiği kullanım dijital olarak yaratılabiliyor ancak bu tam olarak döner çerçeve deneyimini sunamıyor. Önümüzdeki haftalarda Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 ile beraber lanse edilecek Galaxy Watch 5 ailesi, yapılan sızıntılara göre Heart-S, Heart-L ve Heart-Pro olmak üzere üç farklı kod adı altında geliştiriliyor. Burada üç farklı kod isim olmasına rağmen karşımıza sadece Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro modellerinin çıkacağı biliniyor.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, sağlam kaynak Ice Universe’in açıklamasına göre safir cam ve titanyum gövde üzerine kurulacak. Yani akıllı saat modeli hem çizilmelere karşı çok dayanıklı olacak hem de sağlam gövdesi ile darbelerden etkilenmeyecek. Fiziksel çerçevenin normalde ekranı çizilmelere karşı koruma faydası da oluyor. Yeni bu modelde bu olmayacak ancak safir cam birçok darbeyi çiziğe dönüştürmeyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynaklara göre 40mm ve 44mm Galaxy Watch 5 sürümleri, Galaxy Watch 4 serisindeki modellerden daha fazla pil kapasitesi getirecek. 40mm sürümde 247 mAh yerine 276 mAh pil bulunuyor. 44mm modelde ise 361 mAh yerine 397 mAh pile yer veriliyor. Galaxy Watch 5 Pro versiyonu ise tek bir model olarak 572 mAh pil üzerine kurulacak bilgisi veriliyor. Bu büyük pilden dolayı 44 mm’den daha büyük gövdeye sahip olacağı aktarılan “Pro” versiyon, dolu dolu 1 hafta pil ömrü sunabilir.

Samsung Galaxy Watch 5 akıllı saat serisi yanında bu da ilginizi çekebilir: Karşınızda çok eğlenceli görünen kişisel ulaşım aracı

Paylaş