Samsung Galaxy Z Flip 3 tasarımını netleştiren taslak görseller

04 Mayıs 2021 09:48

Samsung Galaxy Z Fold 3 ile beraber lanse edilecek Samsung Galaxy Z Flip 3 için LetsGoDigital’den en net tasarımlar geldi.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Samsung Galaxy Z Flip 3 için biliyorsunuz dün büyük bir sızıntı yapıldı. Bu sızıntı ile telefonların tasarımları ilk defa göründü.

Ancak bu görseller çok düşük kalitedeydi. Bunu çözmek isteyen LetsGoDigital, gerçekten çok iyi “render / taslak” görüntüler paylaştı.

Sayfada görebileceğiniz üzere Galaxy Z Flip 3 arkasında yerini alacağı modelle oranla çok daha büyük bir ekran taşıyor.

Bu renkli ve dokunmatik ekranda mesajlar okunabiliyor, birçok konuda bildirim alınabiliyor. Bu ekranın yanında ise çiftli kamera karşımıza çıkıyor.

Toplam 8 farklı renge sahip olan telefon, şu an tasarımsal açıdan oldukça güzel görünüyor. Özellikle parlak yerine tercih edilen mat gövde hoş bir görüntü oluşturuyor.

Modelin içerisinde ise ekran delikli ve ince çerçeveli bir tasarım bizleri karşılıyor. Ancak bu henüz kesin değil. Gerçek sızıntılar ile henüz cihazın için gösterilmiş değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Z Flip 3 modelinde daha çok ses getirecek Samsung Galaxy Z Fold 3 nasıl görünüyor?

Bunun cevabını da Ben Geskin tarafından hazırlanan aşağıdaki taslak görsel veriyor. 120 Hz ekranla gelen modelde S Pen desteği bulunuyor.

İçerisinde bir ekran deliği olmayan çünkü kamerayı ekran altına alan telefon, S Pen’i direkt olarak gövdesinde taşımıyor. Burada sadece harici destek veriliyor.

Her iki telefon modelinin de 2 ay içerisinde resmi olarak tanıtılmasını bekliyoruz. Bu açıdan yakında daha fazla detay gelecektir.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın

Paylaş