Samsung Galaxy Z Fold 3 5G’nin detaylı görselleri ortaya çıktı

29 Temmuz 2021 09:30

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G katlanabilir telefonun tanıtılmasına sayılı gün kaldı. 11 Ağustos‘ta lanse edilmesi beklenen telefonun tanıtımdan önce yeni detaylı görselleri ortaya çıktı.

Paylaşılan görsellerde telefon tüm açılarıyla karşımıza çıkıyor. Siyah renkli gövdesiyle dikkat çeken model hem dış hem de iç kısımdaki ekranıyla göze çarpıyor. Görsellere bakıldığında iç tarafta kullanılan ekranın deliksiz bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Samsung’un yeni modelle ön kamerayı ana ekrana entegre etmesi bekleniyor. Bu sayede sonsuz bir ekran deneyimi sunmasını beklediğimiz telefonun arka kısmında üçlü kamera sistemi yer alıyor. Telefonda ana kamera haricinde ultra geniş açı ve telefonun kameraların kullanılacağı söyleniyor. Katlanabilir telefonda Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy S21 Ultra’da olduğu gibi periskop kameranın kullanılması beklenmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G hangi özelliklere destek verecek?

Cihazın iç kısmında 7,6 inç, dış kısmında ise 6,2 inç AMOLED ekranın yer alacağı dile getiriliyor. İç kısımda yer alacak ekranın sonsuz bir ekran deneyimi sunması bekleniyor. Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisini ve 12 GB RAM’i bünyesinde barındırması beklenen telefonda 256 GB depolama kapasitesi yer alacağı ifade ediliyor. Pil kapasitesi 4.400 mAh olacağı söylenen telefonda S Pen desteğinin de kullanılacağı söyleniyor. S Pen desteği sayesinde kullanıcıların katlanabilir ekranlı telefonda çizim yapabileceği veya not alabileceği de konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir

OPPO’dan ilginç akıllı telefon konsepti

Paylaş