Samsung, Galaxy’nin geleceğini böyle görüyor [Video]

10 Kasım 2020 20:00

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy telefonların geleceği için farklı çalışmalar yapmaya ve patentler almaya devam ediyor.

Samsung, 2021’nin hemen en başında Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Samsung Galaxy S21 Ultra modellerini çıkaracak. Son dönemde bu modeller ile sık sık gündeme gelen firma, bu sefer bir patent ile karşımızda. Bu patent içerisinde firmanın üzerinden çalıştığı dikkat çeken bir fütüristik akıllı telefon bizleri karşılıyor. LetsGoDigital tarafından bulunan ve görselleştirilen bu gerçek olma ihtimali yüksek olan cihaz, inanılmaz kavisli yapıyı kızaklı altyapı ile birleştiriyor. Tamamen ekrandan oluşan yani kızaklı yapıya rağmen yani arkası da ekran olan telefon, kızaklı sistemde ise kamera sistemlerini barındırıyor. Elbette henüz bu modelin gerçek olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak firma son dönemde gerçekten çok ilginç telefonlar geliştiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S21 Ultra merak edilirken, firma kısa süre önce ISOCELL Vizion 33D ile ses getirdi

Samsung imzalı 3D ToF sistemi ISOCELL Vizion 33D, tekrardan kısaca hatırlamak adına ortamı üç boyutlu olarak derinliğiyle beraber etkili şekilde algılayabiliyor ve bu açıdan hem AR / VR hem de fotoğraf tarafında ciddi imkanlar sunuyor. Sadece tek bir kareden derinlik haritası çıkarabilen ve saniyede 120 kare yakalayabilen ISOCELL Vizion 33D, aktarıldığı kadarıyla düşük güç harcıyor, 5 metre mesafeden obje takibi yapabiliyor ve kameraların otomatik netleme performansını da artıyor.

Paylaş