Samsung sordu: “Telefonun aşağı bakan köpek duruşu yapabilsin istemez misin?”

28 Eylül 2022 12:29

Katlanabilir telefon pazarının en iyi modellerinden birisi olan Samsung Galaxy Z Flip4 için ilginç bir reklam çalışması gündemde.

Türkiye’de de resmi olarak satılan üst seviye katlanabilir telefon modeli Samsung Galaxy Z Flip4 için YouTube’da iki ilginç reklam filmi yayınlandı. Samsung’un resmi YouTube hesabına Shorts formatında eklenen “Katlanabilir Tarafa Geç” kampanyası merkezli reklamlardan birisinde, yoga yapan Galaxy Z Flip4 üzerinden izleyicilere “Telefonun aşağı bakan köpek duruşu yapabilsin istemez misin?” sorusu yöneltildi. Videoya tam olarak “Yoga yaparken sana eşlik edebilecek kadar esnek! Yeni Galaxy Z Flip4 ile katlanabilir tarafa geç, yepyeni bir akıllı telefon deneyimini keşfet” açıklaması düşüldü.

Yine aşağıda izleyebileceğiniz bir diğer Shorts formatlı reklam videosuna ise “Yoksa senin akıllı telefonun katlanamıyor mu? Yeni Galaxy Z Flip4 ile katlanabilir tarafa geç, yepyeni bir akıllı telefon deneyimini keşfet.” açıklaması geçildi. Bu videolar bilgisayar ortamında hazırlandı.

Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkanı TM Roh, yeni Galaxy Z serisiyle ilgili şunları söylemişti: “Yeni Samsung Galaxy katlanabilir akıllı telefonlar, kullanıcı odaklı inovasyon felsefemiz doğrultusunda yapılandırıldı. Yeni Galaxy Z serisinin gelişmiş kişiselleştirme özelliği ve ileri teknolojisiyle herkes için yepyeni imkanların kapısını aralıyoruz. 

Birinci sınıf iş ortaklarımızla iş birliği halinde geliştirdiğimiz yeni nesil katlanabilir cihazlar, en dinamik kullanıcıların dahi ihtiyaçlarını karşılayabilen benzersiz bir mobil deneyim sunuyor. Kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalarımız ve sektör liderliğimiz sayesinde, katlanabilir cihazların yarattığı heyecan giderek artıyor. Bu cihaz kategorisini radikal bir proje olmaktan, dünya çapında milyonların severek kullandığı ana akım bir cihaz serisine dönüştürmeyi başardık.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir ise, “Galaxy ekosistemindeki inovasyonlarımız, her geçen gün daha fazla insanın yaşamına dokunurken, onlara fayda sağlamaya devam ediyor. Samsung olarak, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonlarımızla akıllı telefon dünyasında ve mobil deneyimde heyecan verici bir dönüşüm başlatıyoruz.

Sadece bununla da kalmıyor, dünyanın en kapsamlı akıllı cihaz ekosistemlerinden biri olan Galaxy’i şimdi katlanabilir akıllı telefonlarımızla daha da işlevsel hale getiriyoruz. Yeni Galaxy Z serisiyle birlikte kullanıcılarımızı benzersiz Galaxy inovasyonlarını deneyimlemeye davet ediyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

Samsung Galaxy Z Fold4 ve Samsung Galaxy Z Flip4 böyle üretilip test ediliyor

Paylaş