Sanat eserleriyle fark yaratan Samsung The Frame için indirim fırsatı

10 Şubat 2022 17:30

Samsung The Frame televizyonun fiyatı geriledi. 55 inçlik ekran boyutuna sahip olan modelin fiyatı 14.699 TL‘den 13.999 TL‘ye düştü. 55 inç haricinde 65 inç ve 75 inç ekran boyutu seçenekleri de sunan televizyon sanat eserlerini bünyesinde barındırıyor.

Bu sayede piyasada satılan televizyonlardan farklılaşan model opsiyonel olarak sunulan çerçeve seçenekleriyle bir çerçeveye dönüşüyor. Kullanıcılar televizyon üzerinden çok sayıda sanat eserine ulaşabiliyor. Royal Collection Trust, Royal Museums of Fine Arts of Belgium, Magnum Photos ve daha bir çok müzede yer alan eserler kullanıcılara sunuluyor.  Kullanıcılar, The Frame’de içerik izlemedikleri zaman Art Store’un geniş resim ve fotoğraf kütüphanesinden seçebilecekleri sanat eserlerinin görüntüleneceği Sanat Modunu kullanabiliyor. Bir önceki The Frame 500 MB dahili depolama alanına sahipken yeni modeldeki dahili depolama kapasitesi 6 GB.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung The Frame televizyonda bağlantı noktaları ayrı cihazda bulunuyor

Televizyonun arka tarafında herhangi bir bağlantı yer almıyor. Bağlantıların tümü kutu içeriğinden çıkan bir kutuda karşımıza çıkıyor. Bu kutuda dört adet HDMI 2.0, optik ses çıkışı, Ethernet, CI, uydu ve iki adet USB bağlantı noktası bulunuyor. Televizyonun detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Netflix’in son dönemdeki en popüler filmi

Paylaş