240 GB’lık SanDisk SSD için A101 kampanyası [14 Eylül 2023]

11 Eylül 2023 12:00

Bilgisayarınızda yeterli depolama alanına sahip değilseniz A101’in bu hafta satışa sunacağı 240 GB’lık SanDisk SSD modeline göz atabilirsiniz. 14 Eylül’de satışa sunulacak SSD, mekanik bir parça içermediği için geleneksel disklere oranla daha yüksek performans gösteriyor.

SATA 3 standartlarını destekleyen ve geriye uyumluluk da gösterebilen SanDisk SSD, saniyede 440 MB’lık sıralı okuma ve yine saniyede 530 MB’lık sıralı yazma gerçekleştirebiliyor. Verimliliği artırmaya imkan tanıyan SSD, bilgisayarların kasalarına kolay bir şekilde yerleştirilebiliyor.  Sarsıntılardan etkilenmeden çalışmasını sürdürebilen SSD üretim sürecinde birçok zorlu testten geçmiş durumda. Sıcak veya soğuk koşullardan etkilenmeyen SSD’nin sıvı temasından ve yüksek nemden uzak tutulması öneriliyor. SSD’ye her gün yüksek boyutlarda veri yazmak ise diskin ömrünü kısaltabiliyor. Her gün yüksek boyutta veri yazmayı planlamıyorsanız cihaz uzun bir kullanım imkanı sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SanDisk SSD modelinin A101’deki kampanyalı fiyatı ne kadar?

Kullanılan bilgisayarın anakartında SATA 3 portu yoksa ve yalnızca SATA 2 portları varsa SanDisk SSD Plus 240 GB SSD modellerinin montajı hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Fakat ürünün sunduğu okuma ve yazma hızları, aktarım hızı, SATA 2 standartlarıyla sınırlı kalıyor. 2 yıl garanti süresiyle gelen 240 GB’lık SanDisk SSD’nin A101’deki fiyatı ise 399 TL. Kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabilen SSD, 14 EylüL’de satışa çıkacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş