Satış fiyatı açıklanan LG CineBeam HU810P 4K ve öne çıkan özellikleri

14 Ocak 2021 16:30

 4LG yeni projektör duyursunu CES 2021‘de tanıttı. LG CineBeam HU810P 4K olarak adlandırılan projektör adından da anlaşılacağı üzere 4K desteğiyle geliyor.

Full HD çözünürlüklü projektörlere kıyasla çok daha yüksek görüntü kalitesi sunan model sinema standardı DCI-P3 renk alanının yüzde 97’sini kapsıyor. 2.700 ANSI lümen parlaklık sunan projektörde Adaptive Picture Pro isimli bir özellik yer alıyor. Bu özellik odalardaki ortam ışığına uyacak şekilde otomatik olarak ayarlıyor. HU810P’nin aydınlık ve karanlık odalar için iki farklı ayarı bulunuyor. Projektör bu sayede hem parlaklığı hem de kontrastı ayarlayarak en iyi görüntü deneyimi kullanıcılara sunuluyor.  Sinema modunun da yer aldığı projektör 24 fes desteğine de sahip.

Bu sayede gerçek sinema deneyimi elde ediliyor. 10 bit HDMI 2.1 teknolojisine de destek veren LG CineBeam HU810P 4K isimli modelde HDR10 ve HLG HDR modları da mevcut. Kullanıcılar için üst düzey görüntü kalitesi vadeden modelde Dolby Vision ve HDR10+ gibi teknolojiler yer almıyor. Projektörde LG’nin webOS 5.0 platformu yer alıyor. Bu sayede kullanıcılar projektörde Netflix gibi uygulamaları çalıştırabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 LG CineBeam HU810P 4K projektörün satış fiyatı ne kadar?

20 bin saate varan kullanım imkanı vadeden projektör lazer tabanlı olduğu için ampullerin değişmesi gerekmiyor. CineBeam HU810P, 18 Ocak’ta 2.999 dolardan piyasadaki yerini alacak. Projektörün Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belli değil.

İlginizi Çekebilir

Çok ses getiren portatif yazıcı

Paylaş