Savaş başlıyor; Game of Thrones 8. sezon ilk fragmanıyla karşınızda [İzle]

05 Mart 2019 19:26

Heyecanla beklenen Game of Thrones 8. sezon doğru düzgün ilk fragmanıyla karşımızda. Geri sayımı başlatan dizi savaşa hazırlık yapıyor.

14 Nisan‘da izleyicilerle buluşacak olan Game of Thrones 8. sezon, nihayet diziden görüntüler içeren ilk fragmanı paylaştı. Ejderhaları Kış Yarı’na getiren fragmanda kahramanlarımız destansı bir savaşa hazırlanıyor. Açılışı Arya Stark ile yapan fragman, kahramanımızın ne kadar zor durumda olduğunu da gösteriyor. Cersei Lannister’ın Westeros’ta kaldığı dizide, Jon ve Daenerys, iki ejderha ve bir orduyla Kış Yarı’na dönüyor. Jon Snow’un Stark mezarlığını ziyaret ettiği fragmanda, Daenerys yanından bir an olsun ayrılmıyor. Gendry’i dahi gösteren fragman, hayatta kalan tüm önemli kahramanları bir araya getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cersei’nin yalnızlığı

Fragmandaki en ilgi çekici detaylardan biri ise Cersei’nin tek başına ağlamaklı bir şekilde şarap içtiği sahne. Ak Gezenler’le olan savaşı kimin kazanacağı net değilken, ölülerin Westeros’a kadar gelemeyeceğini düşünen Cersei’nin bu sahnesi karakterimizin sonunu da işaret ediyor olabilir. Kış Yarı’nda gerçekleşecek olan devasa savaşın ise haddinden fazla ölüm getireceği belli oluyor. 8. sezona kadar “Bu sezon kim ölecek?” diye merak ettiğimiz Game of Thrones, bu kez “Bu sezon kim hayatta kalacak?” sorusunu sorduruyor. 6 bölümden oluşan sezon macerayı film tadında sonlandırıyor.

Televizyon tarihinin en büyük savaş sahnesini ekranlara taşıyan yapım, aynı zamanda izleyicilere destansı bir son vadediyor. Yayınlanan yeni fragmanı haberin üzerinden izleyebilirsiniz.

Paylaş