Şık dizüstü modelleri Huawei MateBook D16 ve D16s tanıtıldı

23 Haziran 2022 16:28

İstanbul merkezli Huawei etkinliği kapsamında şık dizüstü bilgisayar modeli Huawei MateBook D16 ve D16s de tanıtıldı.

Pandemi döneminde patlama yapan MateBook’ların İstanbul’da tanıtılan en yenileri Huawei MateBook D16 ve D16s, temel ihtiyaçların altından rahatlıkla kalkmaya odaklanıyor. Modeller hakkında Huawei Türkiye şunu aktarıyor: “Uzaktan çalışan, ancak büyük monitörlü geleneksel ofis kurulumunu özleyenler için Huawei’nin dizüstü bilgisayar portföyüne yapılan en son eklemeler hoş bir sürpriz olacak. Şirket, pandemi sonrası iş yerinde daha fazla esneklik arzusuyla birleştiğinde tüketicilerin ekranlarında daha fazla çalışma alanı ihtiyacını fark etti ve 16 inç FullView ekrana sahip yeni bir ürün serisini piyasaya sürdü.

MateBook D16 ve 16s, çalışmak için geniş alan sunan ve aynı anda birçok görevi yönetmeyi kolaylaştıran 16 inçlik geniş ekrana sahip. MateBook Serisi, 40W’a kadar TDP değerine sahip 12. Nesil Intel Core H-Serisi işlemci, çift kanallı RAM ve çoklu görev ve karmaşık kullanım senaryolarını verimli bir şekilde işleyen yüksek hızlı SSD ile destekleniyor. Ayrıca, MateBook D16 ve 16s modelleriyle Huawei, cihaz iş birliğini daha da geliştirerek, PC, akıllı telefon ve tablet arasında kolay dosya aktarımına izin vererek çoklu cihaz dosya yönetimi ve AI arama ile cihazlar arası deneyimi daha da akıcı hale getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dahası, MateBook D16 ve 16s’in geleneksel 15,6 inç dizüstü bilgisayarlara benzer ağırlığı sayesinde yüksek taşınabilirlik sunarak kullanıcıların hareket halindeyken de üretken olmalarını sağlıyor. Yeni eklenen nümerik klavye ve 1080p kamera ile kullanıcılar, sanki bir masaüstü bilgisayarda çalışmanın rahatlığını yeni MateBook D16 ve 16s dizüstü bilgisayarlar ile yaşayabilecekler.”

Ürünlerin henüz Türkiye fiyatları açıklanmadı.

Huawei MateBook D16 bu da ilginizi çekebilir: Huawei’nin dikey katlanabilir telefonu P50 Pocket

Paylaş