Sony’den tasarımı ve çalışma mantığıyla şaşırtan kablosuz hoparlör [Video]

09 Ocak 2019 22:45

Japon teknoloji devi Sony, CES 2019 fuarında gerçekten ilginç bir kablosuz hoparlör modelinin tanıtımını yaptı. İşte Sony LSPX-S2 Glass Sound Speaker ve ilginç özellikleri.

LSPX-S1 Glass Sound Speaker modelinin yerini alan yeni Sony LSPX-S2 Glass Sound Speaker, dediğimiz gibi tasarımıyla oldukça şaşırtıyor. İlk bakışta bir gaz lambasını andıran ürün, temel olarak kablosuz şekilde çalışan bir hoparlör modeli. Elde taşınabilecek kadar kompakt bir boyutu bulunan ürün, firmanın AF9 OLED televizyonu gibi ses oluşturmak için titreşimden yararlanıyor. İçerisinde ufak  motorlar yer alan ürün, bunları kullanarak cam üzerinde oluşturduğu titreşimi sese çevirebiliyor. Aynı zamanda bir LED ışık kaynağı olarak da kullanılabilen Sony LSPX-S2 Glass Sound Speaker, alt tarafında ufak bir subwoofer taşıyor. Bu sayede camdan oluşturulan yüksek frekanstaki ses dengelenerek güzel bir dinleme deneyimi elde edilebiliyor. Tasarımı sayesinde 360 derece ses verebilen ürün, bu sayede odayı tamamen doldurabiliyor. Tek şarjla 8 saat pil ömrü sunan kablosuz hoparlör, bağlantı tarafında WiFi ya da Bluetooth kullanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sony LSPX-S2 Glass Sound Speaker çok şık kablosuz hoparlör

Bu dikkat çeken ürünün fiyatı tahmin edebileceğiniz üzere hiç de ucuz değil. Bu farklı deneyimi yaşamak için yaklaşık olarak 700 dolar verilmesi gerekiyor. Modelin mayıs ayında raflardaki yerini alacağı belirtiliyor.

Paylaş