Sony WF-1000MX5 kablosuz kulaklık modeli sızdırıldı

07 Haziran 2023 12:23

Sony WF-1000MX5 kablosuz kulaklık modeli sızdırıldı. Kulak içi formundaki model gelişmiş bir seçenek konumunda.

Güncelleme 15:00: Model için aşağıda görebileceğiniz resmi basın görselleri de sızdırıldı. Kulaklık şimdilik iki farklı renkte görünüyor.

Şimdilik şarj özellikli haznesi görülmeyen Sony WF-1000MX5 kablosuz kulaklık modeli, yakında pazara sunulduğu zaman direkt olarak WF-1000MX4’ün yerini alacak. Yani çok sağlam bir temel üzerine kurulan ürün, yapılan açıklamaya göre hazne ile beraber toplam 24 saatlik bir kullanım süresi getirecek. Üç dakikalık hızlı şarj ile 1 saatlik müzik / video keyfi sunacak olan ürünün kulaklıkları 5,9 gram, haznesi ise 39 gram ağırlığında. Yukarıda da dediğimiz gibi kulak içi formunu benimseyen yani pasif yalıtımı yüksek olan model, buna ek olarak çok etkili bir ANC (Aktif Gürültü Engelleme) desteği ile beraber geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Qi kablosuz şarj desteğini de taşıdığı belirtilen üst seviye mikrofonlara sahip WF-1000MX5, yüksek ses kalitesi için yüksek çözünürlüklü formatlara da destek veriyor. Dokunmatik olarak kontrol edilecek ve birden fazla cihaza bağlanabilecek model, şimdilik sadece siyah renkte görünüyor ancak çıkışta çok sayıda rengin sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. İleride Türkiye’de de satılacak olan Sony WF-1000MX5 kablosuz kulaklık modeli, şimdilik yurt dışında ne kadarlık bir fiyat etiketine sahip olacak belli olmuş ya da sızdırılmış değil. Ancak böyle gelişmiş bir seçenek için aşırı düşük bir fiyat beklememek gerekiyor. WF-1000MX4 modeli şu an Türkiye’de 4 bin TL bandında satılıyor.

Sony WF-1000MX5 kablosuz kulaklık modeli yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş