Sony, “Bass” tutkunlarını çok memnun edecek yeni kulaklık ve hoparlör modellerini tanıttı

12 Nisan 2024 09:48

Ses tarafına büyük önem veren isimlerden Sony, bugün direkt olarak “Bass” odaklı yeni kulaklık ve hoparlör modellerini tanıttı.

Hazırladığı kulaklık ve hoparlör çözümleri uzun yıllardır Türkiye’de de satılan Sony, kısa süre önce ilk olarak yeni hazırladığı ULT Power Sound markasını karşımıza çıkardı. Bu temelde tanıtılan yeni ürünlerin hepsi yukarıda da dediğimiz gibi “bass” odaklı bir yapıya sahipler ve ayrıca özel bir ULT butonu ile donatılmışlar. Bu buton sayesinde kişiler UTL1 veya UTL2 gibi farklı “bass” seviyeleri arasında geçiş yapabiliyor, burada tek bir bass ayarı sunulmuyor olması oldukça güzel görünüyor. Gelen yeni ürünlerden ULT Tower 10, büyük bir parti hoparlörü ve 1.200 dolarlık bir satış fiyatına sahip. RGB ışıkların eksik edilmediği ürün, butonları üstüne konumlandırıyor ve çok yüksek bir ses seviyesi sunuyor. Yeni ürünler arasında ayrıca daha ufak boyuta sahip 500 dolarlık ULT Field 7 de yer alıyor. SRS-XG500’ün yerini aldığı aktarılan IP67 sertifikalı ürün, Bluetooth bağlantısına sahip ve yüksek ses seviyesiyle 30 saat boyunca (RGB ışıkları açılırsa 25 saat) kablosuz müzik keyfi sunabiliyor. Sony’den ayrıca ULT Field 1 isimli 129 dolarlık bir Bluetooth hoparlör modeli de gelmiş durumda. Diğerine oranla daha ufak boyutlu bu seçenek dört farklı renkte geliyor ve 12 saat boyunca boyundan büyük bir ses ortaya koyabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sony’nin kulaklık tarafındaki yeni çözümü ise ULT Wear adına sahip. 199 dolarlık fiyatı bulunan ürün, kafa üstü formunda ve inanılmaz yüksek bir bass performansı sunuyor iddiasına sahip. ANC yani aktif gürültü engelleme özelliği eksik edilmeyen model, kafa takibine destek veren uzamsal ses teknolojisini beraberinde getiriyor. Bazı donanımları direkt olarak Sony WH-1000XM5 modelinden geliyor denilen ULT Wear, hızlı şarj desteğine de sahip ve kafa algılama yapabiliyor. WH-B910’un yerini alan üründe 40 mm sürücülere yer veriliyor, batarya ömrü 30 saat olarak açıklanıyor.

ULT Power Sound altındaki ürünlerin hepsi önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak ve yüksek ihtimalle yaz aylarında Türkiye’de de satılacak.

Yeni Sony ürünleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Etkileyici görünen elektrikli motosiklet konsepti: Zero SR-X

Paylaş