Sophie Turner’ın tutamadığı Game of Thrones 8. sezon sırrı

22 Ocak 2019 15:30

Game of Thrones 8. sezon finali uzun zamandır en çok merak edilen finallerden biri olabilir. George R.R. Martin’in kitapları bir türlü bitiremediği düşünülünce bizi finalle buluşturacak yegane şey şimdilik dizinin kendisi. Ancak Sophie Turner sayesinde finali önceden öğrenme şansına erişmiş bazı kişiler var.

14 Nisan‘dan itibaren izleyicileri film tadında 6 bölümle buluşturacak olan Game of Thrones 8. sezon, seriye bir nokta koymaya hazırlanıyor. 7 kitap olarak planlanan Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan dizi, yazar 6. kitabın yazımında sıkışıp kaldığı için bizi finalle kendi yöntemleriyle buluşturacak. Bu sebeple dizinin sonu hem okuyucular hem de izleyiciler tarafından hayli merak ediliyor. Spoilerları engellemek için çok ciddi önlemler alan yapım ekibi ise şimdilik iyi iş çıkarmış gibi görünüyor. Öte yandan dizinin sonunu bilen izleyiciler de mevcut. Çünkü Sophie Turner dizinin sonunu bazı arkadaşlarıyla çoktan paylaşmış.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sophie Turner sır tutma konusunda iyi olmadığını itiraf ediyor

Sansa Stark karakterine hayat veren ve 8. sezona kadar ölmemeyi başarmış bir avuç isimden biri olan Turner şu açıklamayı yapıyor: “Sır tutma konusunda hiç iyi değilim. İnsanların bana artık özel şeyler söyleyeceğini sanmıyorum çünkü bunu saklayamayacağımı biliyorlar. Game of Thrones’un sonunu birkaç kişiye söyledim bile.

Turner açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor: “Onlara dedim ki ‘Gerçekten bilmek istiyorsan söylerim.’ Ama öyle gidip rastgele insanlara söylemedim tabii ki, tanıdığım insanlarla paylaştım. Sır tutabileceklerini bildiğim insanlarla.

Turner bu konuda haksız sayılmaz gibi. Hala diziyle ilgili önemli bir spoiler sızmadığına göre, yıldız oyuncunun bu “paylaşımı” zararsız bir şekilde gerçekleşmiş gibi görünüyor.

İlgili video

8. sezon fragmanı

Paylaş